În iulie, când soarele dogorește, schimbăm asfaltul cu potecile răcoroase din pădurea Hoia. Te așteptăm la a 5-a ediție Crosul Hoia Fortech care are loc pe 1 iulie. Rezervă-ți unul din cele 300 de kituri disponibile la cele trei probe de concurs: 10 km, 5 km sau 2 km, proba destinată familiilor, până pe 23 iunie, ca să fii sigur(ă) că prinzi un loc.

Traseul probelor de 10 km si 5 km se întinde pe potecile pădurii iar cel destinat familiei se va întinde doar în incinta Muzeului Etnografic. Pentru toate probele startul se va da din fața Muzeului Etnografic, dar la ore diferite: ora 9 am la proba de 10km, ora 9:30 la proba de 5 km și ora 10:45 la proba de 2 km.

Foarte important, la proba family, copiii trebuie să alerge împreună cu părinții, să ia startul și să încheie cursa împreună. E mai distractiv așa!

În pachetul de concurs îți pregătim ca de obicei numărul și chip-ul de cronometrare, acces la punctul de hidratare, medalie la sosire, și o surpriză verde, un maieu ideal pentru alergările din timpul verii.

O parte din cele 300 de kit-uri de participare sunt deja rezervate, înscrie-te și tu aici: https://runnersclub.ro/crosulhoia/