Suntem Runners Club și alergăm de plăcere! În ianuarie 2010 eram un grup de alergători din Cluj-Napoca pasionați de sport, care s-au hotărât să facă un pas mai departe și așa a luat naștere Asociația Club Sportiv Runners Club. Ne-am reunit într-o organizație non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă și de a avea un impact pozitiv în comunitatea clujeană. Șase ani mai târziu ne mândrim cu 45 de evenimente de alergare organizate în 5 orașe din țară, zeci de mii de concurenți înscriși la concursuri, sute de voluntari care ne-au susținut, peste 100 de antrenamente de grup și zeci de mii de lei strânși sub formă de donații prin intermediul concursurilor de alergare.

Credem că ne-am depășit obiectivele inițiale prin perseverență, cu sprijinul comunității pe care am creat-o și mai ales cu multă dăruire. Ca toate organizațiile non-profit reușim să ne derulăm activitățile prin voluntariatul membrilor și cu sprijinul financiar al partenerilor instituționali și din mediul de afaceri. Fără cotizațiile, sponsorizările și donațiile voastre povestea noastră nu ar fi posibilă. Dacă vrei să fii și tu un membru al comunității de alergători Runners Club trebuie să știi că vei avea drepturi și obligații. Te invităm să parcurgi informațiile de mai jos iar dacă după aceea vei dori să te înscrii în club trimite-ne un e-mail la office@runnersclub.ro.

Beneficii

  • tricou oficial Runners Club
  • participare la antrenamentele de grup
  • reduceri la competitiile Runners Club: Maratonul International Cluj-Napoca, Crosul de noapte, Crosul Hoia, Crosul Faget, Crosul Divelor
  • acces la program personalizat de antrenament pentru maraton și semimaraton
  • posibilitatea de a participa alături de echipa clubului la alte competiții într-un cadru organizat
  • reduceri pentru membrii cu taxa achitată la zi la magazinele partenere: echipament sportiv, susținătoare de efort, abonamente la săli de fitness, etc.

Obligatii

  • Prezență minim o dată pe lună la o alergare de grup
  • Voluntariat la cel putin la un eveniment organizat de club
  • Achitarea taxei anuale de membru. Taxa de membru este de 100 ron*/an

Asociatia Club Sportiv ‘Runners Club, IBAN RON: RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000 deschis la Unicredit Tiriac- Cluj-Napoca. Cod SWIFT: BACXROBU

*Daca înscrierea în club are loc în perioada premergătoare Maratonului Internațional Cluj-Napoca, taxa de înscriere va coincide cu taxa de înscriere la maraton aferentă lunii în care a fost făcuta înscrierea. Astfel, dacă înscrierea are loc în luna martie, taxa în valoare de 120 de lei va acoperi atât înscrierea în club cât și pe cea în concurs.