INFO CURSĂ:

Data: 18 martie 2017

Loc: Parcul Cetățuie Cluj-Napoca

Start: 10:00 am / de pe platou

Distanțe: 200m, coborâre şi urcare trepte, câte 3 ture

REGULAMENT

DECLARAȚIE pe proprie răspundere

Taxe de participare*: 45 de lei / persoană și 135 / ștafetă

Cont Asociația Beard Brothers/ Banca Transilvania/ IBAN RO58BTRLRONCRT0249735201

Taxa de participare reprezintă donație.

Beard Brothers revine cu a doua editie The Beard Run, Crosul Treptelor. Anul trecut, am adus un element nou în competiţiile sportive clujene: primul cros organizat pe trepte.

Sport, adrenalină, competiţie, susţinute acerb de o atmosfera prietenoasă cu muzică şi mult ceai cald- cam asta va pregătim si anul acesta.

Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare trepte, câte 3 ture.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 9 a asociaţiei Beard Brothers: Keep the Blood Flowing.

Keep the blood flowing – presupune strangerea a 18.000 de euro pentru a reutila Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Cu acesti bani ne dorim sa cumparam aparatura necesara pentru a verifica sangele donatorilor si de virusul hepatic si aparatura noua pentru stocarea sangelui.

Invităm concurentele si concurenții să își pregătească de pe acum pantofii si hainele sport, de numere de concurs cu barba și multă voia bună ne ocupăm noi.

Lets Run to Keep the Blood Flowing!

Ma înscriu!

Ce înseamnă notațiile din dreptul fiecărui participant?

INP – înregistrare incompletă (nu a fost finalizat procesul de înscriere)


NEW – în curs de validare (înscriere nouă, se așteaptă plata)


WFP – plată neconfirmată (înscriere nouă, se așteaptă plata)


PPD – plata întarziată / înscriere neachitată în termenul de plată (urmează a fi anulată)


CON – înscriere confirmată


CAN – înscriere anulată

ATENȚIE! Confirmarea înscrierilor pentru plata prin transfer bancar se realizează în aproximativ 2 zile lucrătoare după ce ați efectuat plata. Este o procedură manuală care poate lua mai mult sau mai puțin timp, în funcție de înregistrarea plății și apariția ei în extrasul nostru de cont.