Începem un nou sezon competițional, care promitem să vă aducă provocări, noutăți și surprize plăcute. Anul 2019 debutează așadar în calendarul Runners Club cu Circuitul Winter Run, din care face parte și competiția Halcyon Făget Winter Trail, pe 26 ianuaire. Vom continua cu evenimente caritabile, competiții internaționale și evenimente pentru toți alergătorii, mici sau mari, indiferent de nivelul lor de pregătire.

La final de an, alergătorii care participă la minim 6 evenimente Runners Club, vor primi cadou un wind stopper special! 🙂

Vă invităm să alegeți  dintre:

  • Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, (14 aprilie), proba de maraton, semimaraton, cros de 10km, maraton ștafetă (4 x 10km), cros de 5km sau cursa copiilor.
  • Crosul Divelor powered by Betfair (16 martie) eveniment caritabil, pe distanțe accesibile, de 2km și 6km.
  • Crosul de Noapte powered by DeLonghi (17 mai sau 8 noiembrie), concurs foarte îndrăgit, care reunește peste 1000 de alergători la fiecare ediție la cursele de 4km și 10 km.
  • Crosul Hoia (29 iunie), o alergare pitorească, de vară, cu start din incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei și pe distanțe de 5km, 10 km, sau mai scurte, pentru familii
  • Făget Tour (19 octombrie), concursul de tip trail, prin pădure, unde toamna ne pregătește un decor spectaculos, plin de culoare. Competiția propune 3 probe, un semimaraton de 22km, un cros de 7km și o cursă de doar 2 km, dedicată familiilor.
  • Crosul Companiilor (Iași 10 mai, București 6 iunie, Cluj-Napoca 20 septembrie), care vă invită să alergați în cea mai bună companie, alături de colegi din companii locale, la proba individuală sau de echipă.

Înscrierile la evenimente se vor deschide treptat, dar vă invităm să marcați de pe acum datele competițiilor preferate în calendar.

Vă dorim spor la antrenamente, un an bogat în kilometri alergați și plini de voie bună alături de comunitatea Runners Club!