INFO CURSE

DATA DE DESFĂȘURARE

24 octombrie, 0:00  – 25 octombrie, 23:59, ora României.

LOCAȚIE

Locația poate fi aleasă de fiecare participant în parte.

PROBE

2 KM | 6 KM

ÎNSCRIERI

Înscrierile se deschid în data de 5 octombrie.

Înscrierile de fac doar online, pe https://virtual.runnersclub.ro

DATE LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI

Inscrierile online se fac până pe 24 octombrie 2020. Plățile offline se fac până pe 22 octombrie 2020. După aceste date înscrierile nevalidate se vor anula.

LOCURI DISPONIBILE

Nu există o limita maximă a numărului de persoane care pot participa la eveniment.

START 

Startul va fi luat oricând încapand cu 24 octombrie, 0:00

TRASEU

Traseul va fi ales de fiecare participant în parte.

PACHET DE ÎNSCRIERE

 •  Tricou (doar pentru participantele inscrise, deja, la evenimentul din martie)
 • Număr concurs: se descarcă din aplicație.
 • Acces la clasament și rapoarte
 • Import automat de date din Strava sau Garmin
 • Diploma de finisher: se descarcă din aplicație.
 • Medalie: se primește doar în cazul finalizării distanței de concurs la care participanta e înscrisa. Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o luna de zile de la eveniment. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.

TAXĂ DE PARTICIPARE

 • Taxa de participare: este de 49 de lei indiferent de probă și se plăteşte online sau prin transfer bancar.

Cont C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000

 • Restituire taxă: Taxa se restituie pana la 23 octommbrie 2020 (mai putin 20 lei). Dupa aceasta dată taxa nu se mai restituie. De asemenea, taxa nu se restituie in cazul in care participantul a inregistrat cel putin o alergare din cadrul evenimentului
 • Transfer către altă persoană: Nu se accepta transferul către altă persoană.
 • Transfer între probe: Se realizează transfer între probe pană la inceperea evenimentului.

INREGISTRARE ACTIVITATE

AUTOMAT, inainte de inceperea alergarii prin conectarea contului STRAVA sau GARMIN

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe iconița de profil (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide un meniu unde găsești tab-ul Setări, pe care trebuie să dai click
 4. În noul ecran care se deschide, dă click pe tab-ul Aplicații conectate
 5. Bifează căsuța unde scrie Strava sau Garmin (daca ai cont Garmin) și urmează pașii solicitați
 6. Datele de activitate se actualizează în interval de cca o ora de la finalul activității.

MANUAL

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe tab-ul Activitate (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide ecranul de mai jos, unde trebuie să introduci manual următoarele date: Titlu (puteți trece numele probei de concurs), Data activității & Ora startului, Distanța (km)*, Durata activității*, Link-ul activității*.

Activitatea trebuie să fie publică, alfel aplicația nu poate prelua datele. Sunt luate în considerare doar activitățile efectuate după înscrierea în provocare.

Activitatea ta trebuie să fie efectuată și salvată într-o singură sesiune, fără pauză și repornire. Nu uita să oprești si să salvezi sesiunea de alergare atunci când atingi distanța dorită.

 

INREGISTREAZA-TE ACUM

DREPTURI DE AUTOR

Asociația Club Sportiv Runners Club este autorizată să folosească și să reproducă orice material care conține imagini cu participanții înscriși la eveniment.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Crosul divelor Virtual powered by Betfair Romania este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați una din cele 2 distanțe din cadrul evenimentului: 6 km sau 2 km in perioada 24 – 25 octombrie. Scopul nostru este să motivam și să unim comunitatea alergatorilor în condițiile de restricționare a organizării evenimentelor în masă.
Înscrierile se închid pe data de 5 octombrie.
Participanții la Crosul divelor Virtual powered by Betfair Romania trebuie să aibă minim 16 ani împliniți la data de 24 octombrie 2020. Înscrierea participanților cu vârsta între 16 ani și 18 ani se face prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de către părinții sau tutorii legali ai copilului minor, conform specificațiilor de la punctele 2.13, 2.14 și 2.15 din Regulament.
Toți participanții trebuie să fie utilizatori înregistrați pe site-ul Runners Club pentru a participa la eveniment: virtual.runnersclub.ro. După crearea contului, este necesară logarea pe platformă. În panoul de comandă, se accesează evenimentul Crosul divelor Virtual powered by Betfair Romania și se dă click pe butonul Register/Înregistrare de unde se selectează proba dorită dintre cele disponibile în listă.
Doar participanții care ating distanța la care s-au înscris vor primi medalia.
Organizatorul evenimentului poate respinge orice intrare care are date GPS suspecte (ritm mare nerealist, cum ar fi ritmul sub 3 min / km în orice moment în timpul alergării, etc.) Organizatorul evenimentului are dreptul de a lua decizia de descalificare a unui participant dacă se consideră că acesta a folosit vreun ajutor extern în parcurgerea distanței (cum ar fi utilizarea unui vehicul) sau a înșelat în orice fel.
Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o lună de zile de la terminarea evenimentului. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.
Diploma va fi disponibilă pentru descărcare pentru toți participanții care au parcurs distanța pentru care s-au înscris.
Toti participanții trebuie să parcurgă minim distanța pentru care s-au înscris. Participanții de la proba de 2 km trebuie să parcurgă cel puțin 2 km, iar participanții de la cursa de 6 km trebuie să parcurgă cel puțin distanța de 6 km. Activitatea ta trebuie să fie efectuată și salvată într-o singură sesiune, fără pauză și repornire. Nu uita să oprești si să salvezi sesiunea de alergare atunci când atingi distanța dorită.
Puteți utiliza orice aplicație de fitness mobilă care are următoarele detalii despre activitatea dvs. ca date vizibile public, pe care restul participanților să le poată vedea (nu ar trebui să fie o activitate privată): – distanța parcursă – ritmul de deplasare – segmentele activității în kilometri sau mile – harta activității De asemenea, aplicația dvs. de fitness ar trebui să poată împărtăși toate informațiile de mai sus sub forma unui link public sau URL pe care oricine poate face clic pentru a deschide și a vizualiza detaliile respective. Unele dintre aplicațiile acceptate includ Strava , Garmin, Runkeeper, Endomondo, MapMyRun, MapMyRide . Unele aplicații nu acceptă distribuirea datelor de activitate publică sub formă de link și, prin urmare, nu sunt acceptate. Exemple de astfel de aplicații sunt Nike Run Club, Runtastic, Apple Health, Fitbit, Amazfit. Unele astfel de aplicații acceptă totuși exportul datelor de activitate către alte aplicații precum Strava, caz în care va trebui să configurați un astfel de export și apoi să trimiteți datele Strava exportate.
AUTOMAT, inainte de inceperea alergarii prin conectarea contului STRAVA sau GARMIN

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe iconița de profil (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide un meniu unde găsești tab-ul Setări, pe care trebuie să dai click
 4. În noul ecran care se deschide, dă click pe tab-ul Aplicații conectate
 5. Bifează căsuța unde scrie Strava sau Garmin (daca ai cont Garmin) și urmează pașii solicitați
 6. Datele de activitate se actualizează în interval de cca o ora de la finalul activității.

 

MANUAL

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe tab-ul Activitate (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide ecranul de mai jos, unde trebuie să introduci manual următoarele date: Titlu (puteți trece numele probei de concurs), Data activității & Ora startului, Distanța (km)*, Durata activității*, Link-ul activității*.

Activitatea trebuie să fie publică, alfel aplicația nu poate prelua datele. Activitatea ta trebuie să fie efectuată și salvată într-o singură sesiune, fără pauză și repornire. Nu uita să oprești si să salvezi sesiunea de alergare atunci când atingi distanța dorită.

Trebuie să vă asigurați că toate linkurile dvs. de activitate sunt publice, astfel încât alți participanți la eveniment și administratorul de eveniment să poată vizualiza și verifica datele de activitate. Înscrierile manuale : Activitățile fără nicio dovadă de date, care nu sunt înregistrate folosind o aplicație mobilă sau dispozitiv GPS sunt permise, dar nu vor fi luate în considerare pentru niciun clasament de evenimente, rapoarte sau clasamente. Funcționarea aplicațiilor de utilizat: Pentru a fi eligibili pentru clasament, rapoarte și clasamente, participanții trebuie să alerge folosind o aplicație GPS acceptată sau un ceas GPS. Nu toate aplicațiile oferă o legătură de activitate publică și, prin urmare, nu pot fi utilizate dacă este cazul. Unele dintre aplicațiile noastre recomandate sunt: Strava, Runkeeper, Endomondo, MapMyRun, Garmin Connect, TomTom Sports . Importul automat de date: acceptăm importul automat al datelor aplicației dvs. dacă ați conectat contul dvs. Runners Club cu contul Strava din secțiunea Aplicații conectate de pe site-ul web. Dacă nu utilizați aplicația Strava, multe aplicații, ceasuri GPS și site-uri web permit exportarea activității înregistrate către Strava, lucru pe care îl puteți lua în considerare dacă nu doriți să trimiteți manual datele fiecărei activitati. Combinarea activităților GPS: Nu este permisă combinarea mai multor activități folosind instrumente online.

Sunt permise mai multe alergari in perioada 24 – 25 octombrie și fiecare trebuie trimisă separat. Distanțele nu se cumulează.
Activitatea dvs. va fi disponibilă pe site-ul nostru web în termen de o oră de la descărarea datelor în contul dvs. Strava, dacă ați conectat contul dvs. Runners Club la Strava. Dacă datele de activitate nu sunt disponibile în contul dvs. în decurs de o oră, vă rugăm să trimiteți linkul de activitate și să înregistrați manual datele prin aplicație sau site-ul web și contactați echipa noastră de asistență la office@runnersclub.ro.
Activitatea dvs. va fi disponibilă pe site-ul nostru web în termen de o oră de la descărarea datelor în contul dvs. Garmin, dacă ați conectat contul dvs. Runners Club la Garmin. Dacă datele de activitate nu sunt disponibile în contul dvs. în decurs de o oră, vă rugăm să trimiteți linkul de activitate și să înregistrați manual datele prin aplicație sau site-ul web și contactați echipa noastră de asistență la office@runnersclub.ro.