Sâmbătă vă asteptam cu voie buna și spirit de aventură la unul din cele mai frumoase evenimente de început de an. Sperăm să fie zăpadă în pădurea Făget, cel puțin așa cum ne-am bucurat să găsim și la ultimele două antrenamente.

Start-ul ambelor curse se va da din fața parcului de aventură Adrenalin Park, gazdele noastre de la prima ediție. Rugăm concurenții să fie prezenți la parc cu jumătate de ora înainte de ora de start a curselor și anume 10:30 la crosul de 15 km, respectiv ora 11:00 la crosul de 8km.

Până la start vă puteți intra în ritm ascultând muzică bună în cabana primitoare a parcului, unde vă puteți și încălzi cu ciocolata caldă, ceai, cafea, vin fiert de la bar.

Traseele de aventură vor fi deschise cu ocazia concursului, special pentru cei care doresc un plus de distracție sau pentru cei care îi așteaptă pe concurenți. Copiii și familiile sunt invitați la aventură în acest weekend!

În jurul prânzului participanții și susținătorii sunt așteptați la tradiționalul și mult râvnitul gulyás (gulaș) pregătit de bucătăria Adrenalin Park.

Premierea va avea loc la ora 13:00 pe terasa parcului de aventură. Cei mai rapizi alergători vor fi premiați la ambele probe, categoria open dupa cum urmează:

Premii OPEN cros 15 km

locul I: 300 lei

locul II: 250 lei

locul III: 200 lei

Premii OPEN cros 8 km

locul I: 200 lei

locul II: 150 lei

locul III: 100 lei

Le urăm succes celor 450 de concurenți înscriși la ambele probe și distracție plăcută tuturor sâmbătă la Andrenalin Park!

Foto: Adrenalin Park,  gulyas cu titlu de prezentare.