A mai rămas puțin până când alergăm din nou la Făget Tour Fortech, penultimul concurs Runners Club din 2018, la care aproape toate locurile sunt deja ocupate.

Dacă doriți să concurați sâmbătă 20 octombrie la semi (22km), crosul de 7km sau la family (2km) vă sfătuim să vă grăbiți să vă validați înregistrarea sau să faceți o înscriere nouă AICI  deoarece locurile se ocupă repede!

Și la această ediție v-am pregătit un kit de participare demn de pus la colecție: tricoul cu mânecă lungă, ideal pentru antrenamentele de sezon și o medalie turnată, cu însemnele ediției, pe care o primiți la finish și care își poate găsi foarte frumos locul pe perete, alături de alte trofee și suveniruri.

Ca de obicei, pe cei mai rapizi concurenți îi vom recompensa cu premii în bani, după cum urmează:

– la semimaraton OPEN, feminin/masculin, locul 1 primește 600 de lei; locul 2 primeste 500 de lei iar locul 3 câte 400 de lei

– la semimaraton categorii de vârstă (35-44, 45-54, 55-64, +65) feminin/masculin, locul 1 primește 200 de lei; locul 2 primește 150 de lei iar locul 3 câte 100 de lei

– la crosul de 7 km OPEN feminin/masculin: locul 1 primește 300 de lei; locul 2 primește 200 de lei iar locul 3 câte 100 de lei

Iar la final de concurs suntem toți așteptați cu mic cu mare în curtea restaurantului Roata la un gulyaș delicios, care să ne dea energie după curse.

Țineți minte că în fiecare săptămână organizăm antrenamente împreună cu Clubul Sporturilor Montane Rupicapra! Miercuri de la ora 18:00 ne vedem în fața Restaurantului Roata din Făget la antrenamentul de 7km.

Pădurea a prins culorile toamnei și ne pregătește un decor spectaculos pentru finalul lunii. Vă așteptăm și pe voi sâmbătă 20 octombrie la start, să vă bucurați de alergare și de atmosfera de concurs!