Organizate de Runners Club și promovate în aplicația destinată evenimentelor și festivalurilor FestivApp, calendarul evenimentelor de alergare locale și internaționale din Cluj sunt urmăritite de generația care folosește avantajele smartphone-ului pentru activitățile de zi cu zi.

Detaliile organizatorice pentru Crosul Divelor Autoword, The Beard Run sau Wizz Air Cluj Napoca Marathon sunt accesibile deja și prin aplicația Festiv App, lansată de Codespring.

Descărcați FestivApp din Google Play pentru Android , respectiv din App Store pentru iOS. Odată ce ați instalat aplicația, accesați secțiunea SPORT. În lista de evenimente vor apărea cele mai apropiate evenimente sportive.

Selectați evenimentul dorit, de exemplu Crosul Divelor Autoworld. În fiecare eveniment sportiv publicat veți putea accesa programul specific: predare kituri, start curse, festivitate de premiere și alte informații utile precum direcții de acces spre locația exactă a evenimentului.

Opțiunea Favorites sau Preferate vă permite să urmăriți toate știrile și informațiile legate de competițiile Runners Club direct pe telefon.

În plus, veți putea urmări și evenimentele culturale, sportive, științifice sau de business care se organizează în aceeași perioadă, astfel încât experiența voastră să fie cât mai bogată.

Mai multe detalii pe festivapp.eu.