A venit vremea Beard Run4, crosul ce combină teren denivelat, trepte, cât și suprafețe de pământ, iarbă și asfalt: Beard Run 4! Așa că pune-ți adidașii de alergat și începe antrenamentul! Evenimentul este sustinut de Runners Club în calitate de partener în organizare. 

 

Conceptul cursei caritabile care are loc la Cluj in data de 23 martie 2018 în Campusul USAMV este simplu dar de impact: o întrecere sportivă de alergare organizată în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Beard Run se află la a patra ediție, iar anul acesta oferă patru tipuri de probe desfășurate pe un traseu de 1.5 km: proba de 3 km = 2 x traseul, proba de 5 km = 4 x traseul, ștafeta (4 participanți) = fiecare membru al echipei parcurge traseul o dată, și proba pentru copii (traseu special amenajat în zona Aulei ”Mihai Șerban”),  

Startul se va da din fața Aulei ”Mihai Șerban” cu alergare către intrarea în campusul USAMV, plus urcare trepte către Rectorat, pe urmă alergare către Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei, întoarcere pe la sala de sport, pe urmă alergare pe scări și încheierea traseului înapoi la Aula ”Mihai Șerban”.

 Ca orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de muzică, voie bună, atmosferă prietenoasă dar și adrenalină și competiție.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul 12 by Beard Brothers, care constă în achiziționarea unei ambulante, de tip B pentru SMURD, a doua din cadrul campaniei.

#1.12WheelsForLife  #ChasingDreams #SideBySide

Înscrierile sunt deschise aici: https://runnersclub.ro/beard-run/