La final de iunie, în data de 30 mai exact, schimbăm alergarea pe asfalt cu alergarea pe potecile pădurii Hoia. Te așteptăm la a 6-a ediție Crosul Hoia Fortech care îți oferă și în acest an trei probe de concurs: 10 km, 5 km sau 1.5 km (proba destinată familiilor). Înscrierile online sunt deschise până pe 22 iunie, dar se pot închide mai devreme dacă cele 600 de locuri se epuizează înainte de această dată.

Traseul probelor de 10 km si 5 km se întinde pe potecile pădurii iar cel destinat familiei se va întinde doar în incinta Muzeului Etnografic. La toate probele startul se va da din fața Muzeului Etnografic, dar la ore diferite: ora 9 am la proba de 10km, ora 9:30 la proba de 5 km și ora 10:45 la proba de 1.5 km.

Probele de 5 km și 10 km sunt individuale iar cea de 1.5 km este destinată echipelor formate dintr-un copil și un părinte sau tutore legal.

În pachetul de concurs îți pregătim ca de obicei numărul și chip-ul de cronometrare, acces la punctul de hidratare, medalie la sosire, și o surpriză verde, un maieu ideal pentru alergările din timpul verii.

O parte din kit-urile de participare sunt deja rezervate, înscrie-te și tu aici.