Cine se înscrie devreme, în toamnă aleargă la Făget Tour Forthech! Înscrierile online la a 9-a ediție a concursului care va avea loc pe 20 octombrie sunt acum deschise!

Traseele sunt variate, pe gustul tuturor. Pe lângă cele două circuite de 7 km, respectiv 22 de km destinate adulților, familiile sunt invitate să participa la proba de 2 km la care se pot înscricrie mămici și tătici cu copii de orice vârstă!

Track-urile GPS pot fi vizualizate in pagina evenimentului, sectiunea info curse iar o schiță, în baza paginii sub formularul de înscrieri.

Kit-ul de concurs contine tricoul oficial, chip-ul de cronometrare, număr de concurs, accesul la punctele de hidratare iar finaliștii vor primi și o medalie de finisher.

Înscrieți-vă acum și până la final de iunie beneficiați de cele mai mici taxe de participare: 40 de lei la cros și 50 de lei la semimaraton. Taxa de participare la proba destinată familiilor rămâne 30 de lei. Înscrierile se închid în data de 10 octombrie sau mai devreme, dacă se ocupă toate cele 500 de locuri disponibile la toate probele.