Iarna asta continuă-ți antrenamentele și rămâi în formă pentru Wizz Air Cluj-Napoca Marathon! Pe 27 ianuarie are loc Făget Winter Tour, concursul care deschide seria evenimentelor de alergare Runners Club în 2018.

La a 3-a ediție punem la dispoziția concurenților 300 de locuri, câte 150 la fiecare probă de concurs: 7 km sau 15 km. În kit-ul de concurs vei primi un cip de cronometrare, numărul de concurs și o bluză călduroasă pentru alergările de sezon.

Primele 50 de locuri s-au ocupat deja la ambele probe, pentru restul de 100, taxa de participare în valoare de 65 de lei pentru crosul de 7 km și 75 de lei pentru crosul de 15 km se poate achita în contul Runners Club deschis la Unicredit Bank: IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000. Pentru membrii Runners Club, taxa de participare, indiferent de probă și perioadă de înscriere este de 55 de lei.

Traseul celor două probe se întinde pe potecile pădurii iar startul se va da din fața parcului de aventură Adrenalin Park. Track-urile gpx ale traseelor sunt pe website, în pagina concursului, chiar la final, după formularul de înscriere. Apasă pe cuvântul “download” pentru a le descărca pe dispozitivul tău.

Concursul este organizat în parteneriat cu Clubul Sporturilor Montane Rupicapra. Înscrie-te sau află mai multe despre ediția 2018 Făget Winter Tour pe https://runnersclub.ro/faget-winter-tour/