Haideți să ne bucurăm din nou de atmosfera care a fost la Cluj-Napoca, cel mai dinamic oraș din Transilvania, în timpul curselor Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019! Sub genericul ediției Grow Your Wings! Be A Legend in Transylvania! am luat parte la îndeplinirea viselor a mii de alergători și la fantastica doborâre a recordului de timp pe traseul din Cluj-Napoca! O poveste superbă pe care o vom împărtăși în curând!

Surpriza ediției a fost explozia de tinerețe și participare la cursa copiilor cu circa 1.500 de copii ce au luat startul la KIDS Race, Sâmbătă 13 aprilie pe Cluj Arena. Ce emoții, ce bucurie! Cadrele vorbesc de la sine!

Duminică, 14 Aprilie, la ora 8:15, pe stadionul Cluj Arena au răsunat pașii celor peste 2100 de alergători ce au luat START-ul celei mai populare probe – crosul Mega Image de 5 km! În aplauzele familiilor, prietenilor și suporterilor clujeni, am urmărit cu bucurie starturile evenimentului: startul Wizz Air Marathon cu 581 de maratoniști, Hervis Half-Marathon cu 1.386 de semim-maratoniști, Zuzu Fit Marathon Relay cu 408 de alergători, Crosul Garmin de 10 km cu 1.142 de alergători!

Ne bucurăm extraordinar pentru noii colegi de alergare, participanții selectați în programul Primul Maraton și Primul Semi Maraton care au terminat cu success probele! Pregătirea de 16 săptămâni alături de Runners Club, încurajările din partea celorlalți alergători și a suporterilor a contribuit incredibil la ducerea la bun sfârșit a acestui obiectiv! Felicitări!

Pentru public, cele 13 puncte de sonorizare de pe traseul maratonului, au transformat evenimentul într- o adevărată sărbătore a sportului! Străzile din centrul istoric, Parcul Central și Parcul Iuliu Hațieganu, malurile Someșului au fost animate la propriu de bucuria de a alerga!

“Am inceput cu o energie pe care nu o puteam ține sub control, iar atmosfera superbă de pe traseu, voluntarii energici, încurajările celorlalți participanți și vremea perfectă pentru alergare au contribuit la menținerea stării de bucurie și euforie pe toată durata cursei, astfel încât am reușit ce mi-am propus, și anume să alerg de la primul și până la ultimul km cu zâmbetul pe buze. Mulțumesc Runners Club si Wizz Air Cluj Napoca Marathon pentru aceasta experiență minunată!” – declară Andreea Iulia Duma, aflată la prima participare la proba Maraton!