ORGANIZATOR

PARTENER OFICIAL

PARTENERI

INFO CURSE

REGULAMENT
Inscriere

DATA DE DESFĂȘURARE

26 septembrie 2021

LOCAȚIE

Piata Unirii

PROBE

Individual 6 km

ÎNSCRIERI

Înscrierile se deschid în data de 1 august.

Înscrierile de fac doar online, pe runnersclub.ro/crosulcompaniilor

DATE LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI

Inscrierile online se fac până pe 17 septembrie 2021 sau in limita locurilor disponibile

LOCURI DISPONIBILE

Locuri disponibile: 500

START 

  • START ora 09:30

TRASEU

Start – Piata Unirii – str Napoca – str Fortaretei – str I. M. Klein – str Universitaii – Str M. Kogalniceanu – str Baba Novac – str I.C. Bratianu – str Universitatii –  str Eroilor – str Baba Novac – str Iuliu Maniu – Piata Unirii – Finish

PACHET DE ÎNSCRIERE

  • Număr concurs + chip cronometrare
  • Acces la clasament și rapoarte
  • Diploma de finisher: se descarcă din aplicație.
  • Medalie

TAXĂ DE PARTICIPARE

  • Taxa de participare este 79 lei si se plăteşte online sau prin transfer bancar.

Cont C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000

 

DACĂ TOATE LOCURILE ANUNȚATE SE OCUPĂ, ÎNSCRIERILE SE VOR ÎNCHIDE MAI DEVREME.

  • Restituire taxă: Taxa nu se restituie
  • Transfer către altă persoană: Se accepta transfer pentru alta persoana pana la data de 15 septembrie contra unei taxe de 20 lei.

PROGRAM RIDICARE KITUL DE CONCURS

Kiturile de concurs se ridică de la magazinul SportGuru din Cluj-Napoca (Strada Ploiești, nr. 39-45), joi (23 septembrie) sau vineri (24 septembrie), între orele 14.00 și 18.00, sau sâmbătă (25 septembrie), între orele 9.00 și 12.00. Kiturile se ridică PERSONAL, de fiecare participant în parte. La ridicarea kitului este obligatoriu să aveți asupra voastră dovada vaccinării, dovada trecerii prin boală sau dovada testării, conform regulamentului (http://runnersclub.ro/regulament-crosul-companiilor/). Pe baza acesteia, odată cu kitul de participare, veți primi și BRĂȚARA de acces la eveniment. 

TESTARE

Puteți să vă testați rapid, tot la magazinul SportGuru, sâmbătă (24 septembrie), între 9.00 și 12.00, acolo unde va fi prezentă o ambulanță cu personal medical specializat, iar după primirea rezultatului (care este obligatoriu să fie negativ pentru a putea participa la competiție), primiți kitul de participare și brățara de acces la eveniment. Testarea se face contra unei taxe de 30 de lei / persoană. 

ACCES EVENIMENT

Accesul la eveniment, duminică (26 septembrie), se face DOAR pe baza brățării primite odată cu kitul de participare. Nu este nevoie, ca la eveniment, să aduceți dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau a testării PCR sau antigen. Nu uitați, în zona de START și FINISH, gura și nasul trebuie să fie acoperite, conform legislației în vigoare.