INFO CURSE

DATA DE DESFĂȘURARE

18 iulie, 12:00 AM – 19 iulie, 11:59 PM, ora României.

LOCAȚIE

Locația poate fi aleasă de fiecare participant în parte.

PROBE

5 KM | 10 KM | 21 KM

ÎNSCRIERI

Înscrierile se deschid în data de 23 iunie.
Înscrierile de fac doar online, pe https://virtual.runnersclub.ro

DATE LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI

Plățile online se fac până pe 18 iulie 2020. Plățile offline se fac până pe 15 iulie 2020. După aceste date înscrierile nevalidate se vor anula.

LOCURI DISPONIBILE

Nu există o limita maximă a numărului de persoane care pot participa la eveniment.

START 

Startul va fi luat oricând în intervalul 18 iulie, 12:00 AM – 19 iulie, 21:00 PM, atâta vreme cât se respectă termenul limita de trimitere a rezultatelor, ora 11:59 PM, în data de 19 iulie.

TRASEU

Traseul va fi ales de fiecare participant în parte.

PACHET DE ÎNSCRIERE

 • Număr concurs: se descarcă din aplicație.
 • Acces la clasament și rapoarte
 • Import automat de date din Strava
 • Diploma de finisher: se descarcă din aplicație.
 • Medalie: se primește doar în cazul finalizării distanței de concurs la care participantul e înscris. Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o luna de zile de la eveniment. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.

TAXĂ DE PARTICIPARE

 • Taxa de participare: este de 49 de lei indiferent de probă și se plăteşte online sau prin transfer bancar.
        Cont C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000
 • Restituire taxă: Taxa se restituie pana la 10 iulie 2020 (mai putin 20 lei). Dupa aceasta dată taxa nu se mai restituie.
 • Transfer către altă persoană: Nu se accepta transferul către altă persoană.
 • Transfer între probe: Nu se poate face transfer între probe.

PREMII

 Se vor oferi următoarele premii:
 • Un ceas Garmin Forerunner 45
 • Două perechi de pantofi de alergare Mizuno (una de bărbați și una de femei)
 • Doua kituri cu produse de hidratare Isostar
Premiile vor fi alocate prin tragere la sorți finaliștilor evenimentului. Extragerea va avea loc în data de 24 iulie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook si pe website-ul Runners Club.

DREPTURI DE AUTOR

Asociația Club Sportiv Runners Club este autorizată să folosească și să reproducă orice material care conține imagini cu participanții înscriși la eveniment.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Half Marathon Challenge este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați (să alergați / să mergeți) una din cele 3 distanțe din cadrul evenimentului: 21 km, 10 km și 5 km. Scopul evenimentului este de a motiva și de a uni comunitatea alergătorilor în condițiile restricționării organizării evenimentelor în masă.
Înscrierile se închid pe data de 18 iulie.
Participanții la Half Marathon Challenge – IndividuALL Running Series trebuie să aibă minim 16 ani împliniți la data de 18 iulie 2020. Înscrierea participanților cu vârsta între 16 ani și 18 ani se face prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de părinții sau tutori legali ai copilului minor, conform specificațiilor de la punctele 2.13, 2.14 și 2.15 din Regulament.
Toți participanții trebuie să fie utilizatori înregistrați pe site-ul  https://virtual.runnersclub.ro/ pentru a participa la eveniment. După crearea contului, este necesară logarea pe platformă. Din panoul de comandă, se accesează evenimentul Half Marathon Challenge și se dă click pe butonul Register/Înregistrare, de unde se selectează proba dorită dintre cele disponibile în listă.
Doar participanții care ating distanța la care s-au înscris vor primi medalia.
Organizatorul evenimentului poate respinge orice alergare care are date GPS suspecte (ritm mare nerealist, cum ar fi ritmul sub 3 min / km în orice moment în timpul alergării, etc.)

Organizatorul evenimentului are dreptul de a lua decizia de descalificarea a unui participant dacă consideră că acesta a folosit vreun ajutor extern în parcurgerea distanței (cum ar fi utilizarea unui vehicul) sau a înșelat în orice fel.

Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o lună de zile de la eveniment. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.
Diploma va fi disponibila pentru descărcare pentru toți participanții care au parcurs distanța pentru care s-au înscris.
Toți participanții trebuie sa parcurgă minim distanța pentru care s-au înscris. Participanții de la proba de 21 km trebuie să parcurgă cel putin 21 km, cei de la 10 km trebuie să parcurgă cel puțin 10 km, iar participanții de la cursa de 5 km trebuie să parcurgă cel puțin distanța de 5 km.
Puteți utiliza orice aplicație de fitness mobilă care furnizează următoarele detalii despre activitatea dvs. ca date vizibile public, pe care restul participanților ar trebui să le poată vedea.

– data și ora activității

– distanța parcursă în km
– durata activității

– ritmul activității
– harta activității

De asemenea, aplicația dvs. de fitness ar trebui să poată împărtăși toate informațiile de mai sus sub forma unui link de activitate publică sau URL pe care oricine poate face clic pentru a deschide și a vizualiza detaliile respective.

Unele dintre aplicațiile acceptate includ Strava, Garmin Connect, Runkeeper, Endomondo, MapMyRun, MapMyRide.

Unele aplicații nu acceptă distribuirea datelor de activitate publică sub formă de link, și, prin urmare, nu sunt acceptate. Exemple de astfel de aplicații sunt Nike Run Club, Runtastic, Apple Health, Fitbit, Amazfit.

Unele astfel de aplicații acceptă totuși exportul datelor de activitate către alte aplicații precum Strava, caz în care va trebui să configurați un astfel de export și apoi să trimiteți datele Strava exportate.

Trimiterea datelor: Puteți trimite datele activității direct în aplicația Runners Club după conectarea la contul dvs. cu datele de acreditare. Va trebui să trimiteți distanța și timpul de activitate. Pentru a fi inclus în pentru clasamentul de evenimente, rapoarte și alte tipuri de clasamente, trebuie să trimiteți, de asemenea, link-ul activității desfășurate.

Link activității : link-ul activității este un link URL sau site web care conține detalii despre activitatea dvs. de alergare înregistrată, inclusiv data, ora, distanța, ritmul, etc. (consultați acest lucru pentru detalii). Puteți găsi și partaja sau copia legături de activitate din aplicația care rulează sau de pe site-ul web pentru aplicație sau ceas GPS. Trebuie să vă asigurați că toate linkurile dvs. de activitate sunt publice, astfel încât ceilalți participanți la eveniment și administratorul de eveniment să poată vizualiza și verifica datele de activitate.

Înscrierile manuale  Activitățile fără nicio dovadă de date, care nu sunt înregistrate folosind nicio aplicație mobilă sau dispozitiv GPS sunt permise, dar nu vor fi luate în considerare pentru niciun clasament de evenimente, rapoarte sau alte tipuri de clasamente.

Aplicații de utilizat: Pentru a fi eligibil pentru clasament, rapoarte și clasamente, participanții trebuie să alerge folosind o aplicație de rulare GPS acceptată sau un ceas GPS. Nu toate aplicațiile care rulează oferă o legătură de activitate publică și, prin urmare, nu pot fi utilizate dacă este cazul. Unele dintre aplicațiile noastre recomandate sunt: Strava, Runkeeper, Endomondo, MapMyRun, Garmin Connect, TomTom Sports .

Importul automat de date ale activității: acceptăm importul automat al datelor aplicației dvs. dacă ați conectat contul dvs. Runners Club cu contul Strava din secțiunea Aplicații conectate de pe site-ul web. Dacă nu utilizați aplicația Strava, multe aplicații, ceasuri GPS și site-uri web permit exportarea activității înregistrate către Strava, lucru pe care îl puteți explora și lua în considerare dacă nu doriți să trimiteți manual datele fiecărei activități.

Combinarea activităților GPS: Nu este permisa combinarea mai multor antrenamente într-o singură activitate folosind instrumente online.

Sunt permise și fiecare trebuie trimisă separat. Distanțele însă nu se cumulează. În cazul unor alergări multiple care, fiecare în parte,  îndeplinesc distanța de concurs la care v-ați înscris, se va lua în calcul cel mai bun timp.
Activitatea dvs. va fi disponibilă pe site-ul nostru web în termen de o oră  de la depunerea datelor sau disponibilitatea postării în contul dvs. Strava dacă ați conectat contul dvs. Runners Club la ​​Strava.

Dacă datele activității nu sunt sincronizate în contul dvs. în decurs de o oră, vă rugăm să trimiteți linkul de activitate și să introduceți manual datele în aplicație sau site-ul web.