Runners Club și comunitatea locală de alergători din Cluj-Napoca te invită periodic la antrenamentele de grup gratuite! Oricine poate alerga cu noi! Fie că ești începător(oare), fie că te pregatesti specific pentru un concurs și o distanță anume, esti binevenit(ă) la alergările noastre de grup. Alergăm de plăcere, ne antrenăm şi socializăm.

Nu ai cu cine sa alergi? Nu știi unde să alergi? Te așteptăm la un antrenament de grup, sa alergăm împreună. Nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Sesiunile de antrenament de grup au loc săptămânal. Urmărește agenda afișată mai jos să afli unde ne antrenăm, care grup și care loc este potrivit pentru tine.

Locuri:

  1. Parcul Babeș (Parcul Sportiv Universitar “Prof. dr. Iuliu Hațieganu)
  2. Baza Sportivă Gheorghieni
  3. Parcul Iulius
  4. Parcul Central “Simion Bărnuțiu” Cluj-Napoca

Cand: zilnic, la ore fixe 🙂

Vrei să te implici și să fii coordonatorul unei alergari de grup? Scrie-ne un e-mail la office @ runnersclub.ro sau completează formularul din dreapta paginii.

Organizez o alergare

Coordonator alergare grup
First
Last
Sending

ALERGARI DE GRUP PROGRAMATE

Săptămânal, au loc antrenamente pentru cei care doresc să se pregatească din timp pentru probele de maraton și semimaraton de la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon din data de 15 aprilie 2018. Participă cu precădere cei care au fost selectați în programul special de antrenamente Primul Maraton sau Semimaraton.
În fiecare duminică, oricine poate participa la aceste antrenamente. Dacă vrei să te antrenezi cu noi, te așteptăm duminica dimineața, de la ora 8:30 în Parcul Central, în fața clădirii Casino. De acolo pornim în alergare în Parcul Babeș sau Parcul Central.