Vrei să știi ce am făcut în 2019? Aruncă o privire pe cifrele de mai jos. 🙂 Vrei să afli mai multe despre noi? Te invităm să parcurgi secțiunile imediat următoare.

0
Evenimente
0
Orașe
0
Alergători
0
de lei premii
0
de km alergați
0
antrenamente de grup

Istoric Runners Club

Asociația C.S. Runners Club a fost fondată la începutul anului 2010 de un grup de alergători din Cluj-Napoca sub forma unei organizații non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă. Suntem convinşi că nu există exerciţiu fizic mai simplu şi mai uşor de practicat și cu rezultate mai binefăcătoare pentru trup şi suflet decât alergarea. Atunci când iubim fiecare pas făcut în alergare, alergarea devine mai mult decât un sport. Alergarea devine un mod de viaţă, o cale de urmat, o modalitate de dezvoltare şi autodepăşire. Asemeni sunetului de la linia de start, vrem să-ți dăm acel imbold care să te impulsioneze să alergi pentru viață. Vrem să îți oferim un motiv să alergi, dar și metode și ocazii să continui alergarea.

Alături de noi poți participa la evenimente sportive de amploare: concursuri diverse, cross-uri, maratoane. Din 2010 ne-am transformat dintr-un un club local de alergători într-un campion regional al alergării. Suntem o comunitate regională de alergători iar eforturile și evenimentele noastre servesc persoanelor active de toate vârstele, de la alergători începători la alergători profesioniști.

Ne plac provocările. Alergătorii au energie, determinare, disciplină și voința. Ei nu primesc provocările, le caută. La fel facem și noi. Și aplicăm aceleași calități câștigatoare în ceea ce facem.

În prezent suntem cunoscuți pentru evenimentele care atrag și inspiră anual peste 10000 de oameni, dar rămanem la fel de devotați și alergătorilor de mâine, oferind programe destinate tinerilor și copiilor din Cluj-Napoca.

Pe langă concursurile de alergare, o parte importantă a activitătii asociației o dedicăm promovării alergării ca stil de viată prin diferite alte acțiuni pe care le comunicăm prin platforma www.runnersclub.ro, pe rețelele de socializare sau direct la sediul clubului. În compania noastră, chiar și virtuală, iubitorii alergării pot afla informații importante cu privire la antrenamente, nutriție, cadentă și ritm respirator, hidratare, detoxifiere, dietă, etc. În plus, membrii Runners Club organizează periodic ședințe de antrenament gratuite deschise alergătorilor din oraș, în cadrul cărora își impărtăsesc pasiunea comună pentru alergare.

Împreună cu ajutorul membrilor clubului, susținătorilor, participanților și partenerilor, lucrăm intens pentru a ne îndeplini misiunea de a le oferi celor din comunitate un motiv de a alerga.

Viziunea Runners Club

Suntem conduși de o singură viziune. Credem că putem schimba lumea prin alergare. Acesta este visul nostru și ceea ce ne ambiționează. Alergarea este sportul nostru preferat dar reprezintă mai mult decât atât. Alergarea este și o cale de a ne îmbunătăți viața, de a dezvolta o comunitate, alimentând o schimbare socială pozitivă – care să permită oamenilor să se distreze. Încă de la început, viziunea noastră ne-a permis constant să mergem înainte și să ne ambiționăm pe parcurs, pentru a crește ca oameni, echipă și organizație.

Valorile Runners Club

EXCELENȚA

Ne străduim încontinuu să ne depăsim limitele. La fel ca alergătorii de talie internațională, ne propunem să facem lucruri mărețe în timp ce perfecționam esențialul. Tindem către excelența managerială, operațională și tehnică pentru a atinge cea mai înaltă treaptă a succesului. Suntem umili în fața răspunderii pe care o avem unii față de ceilalți, față de alergători și față de comunitățile în care activăm. Ne ambiționam să dăm ce e mai bun din noi fără să uităm ca nu putem face nimic unii fără alții.

MUNCA ÎN ECHIPĂ

Oamenii sunt cel mai de preț bun al nostru. Asemeni tuturor echipelor reușite, ne mândrim cu colaboratorii și partenerii noștri. Fiecare persoană din asociație e la fel de importantă ca și următoarea, și fiecare voce contează. Ne susținem reciproc și apreciem contribuția fiecăruia. Abordarea noastră este incluzivă. Suntem deschiși la opinii diferite, le căutăm și le încurajăm pentru a lua de fiecare dată cele mai bune decizii, atât individual cât și în echipă.

PASIUNEA

Iubim ceea ce facem și lucrăm cu pasiune pentru fiecare proiect deoarece pentru noi Runners Club este mai mult decât un loc de muncă. Evenimentele de alergare și comunitatea de alergători ne oferă oportunitate de a inspira și de a fi un model de schimbare în viața tuturor celor cu care venim în contact. Și pentru acest lucru suntem recunoscători.

INOVAȚIA

Ne plac noutățile, prețuim originalitatea și încurajăm inventivitatea. Este felul nostru de a gândi care ne duce înainte. Credem în soluții și avem convingerea ca întotdeauna există o cale și mai buna de a face lucrurile. Avem încredere in instinctele noastre, învățăm din experiență și căutăm să ridicăm standardele an de an.

Proiecte anuale Runners Club

27 ianuarie 2018 – 3. Făget Winter Tour by Halcyon Mobile

Iarna lui 2018 a fost friguroasă, dar cu toate acestea 405 de alergători curajoși s-au bucurat de zăpadă și au concurat la a 3-a ediție Făget Winter Tour. Startul s-a dat ca de obicei de la Adrenalin Park, la ambele probe 8 km și 15 km. Le mulțumim sponsorilor Halcyon Mobile, Fun-Run, Vaxicum Sport și Adrenalin Park pentru suport și bineînțeles partenerului Clubul Sporturilor Montane Rupicapra pentru sprijin!

3 martie 2018 – 5. Crosul Divelor – cros caritabil

Un concurs într-un decor neobișnuit pentru luna martie! Zăpada a continuat să cadă în Cluj-Napoca și la începutul primăverii, dar chiar și așa 530 de alergătoare de toate vârstele din 795 validate s-au întrecut la probele de 2km și 6km din cadrul crosului caritabil. 20% din valoarea taxei de participare s-a donat către Asociația pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinariu”.  Mulțumim Vaxicum Sport, Pofesionail, UBB și Facultatea de Educație Fizică și Sport pentru colaborare!

17 martie 2018 –  Beard Run 3

Singurul cros pe trepte din Transilvania s-a aflat în 2018 la a treia ediție și a aducs trasee diferite pentru amatori și profesioniști, cursa specială pentru cei mai mici iubitori ai sportului, dar și cursa pentru persoane cu dizabilități.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare s-a direcționat către campania numărul 12 by Beard Brothers, care constă în achiziționarea unei ambulanțe noi, de tip C pentru SMURD. Valoarea unei astfel de ambulanțe este una de-a dreptul ambițioasă: 150.000 de euro!

Ne bucurăm că am reușit și noi să contribuim la reușita acestui eveniment prin organizarea concursului și vă așteptăm cu drag în 2019 la următoarea ediție The Beard Run.

15 aprilie 2018 – 8. Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

Un total de 7911 alergători au fost validați din cei peste 8000 de participanți înscriși, iar dintre aceștia 7169 au participat la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018, desfășurat duminică, 15 Aprilie, în municipiul Cluj-Napoca European City of Sport 2018, devenind astfel ediția cu număr record de participanți conform declarațiilor Runners Club.

Circa 10000 de suporteri au fost prezenți pe lateralele traseului de maraton și semimaraton și aproximativ de 600 de voluntari au susținut alergătorii, Cluj-Napoca demonstrând încă odată că este un oraș care apreciază sportul de masă și este pregătit pentru găzduirea evenimentelor de înalt calibru.

Sub genericul GROW YOUR WINGS! BE A LEGEND IN TRANSYLVANIA! i-am avut alături pe ambasadorii ediției 2018 – Claudiu Gorcan și Tudor Șofron (maraton), Silvia Pop (maraton ștafetă), Cristian Lazăr(maraton) și Laura Popescu (cros 10 km).

Mulțumim comunității locale pentru sprijinul oragnizării primei “Duminici fără mașini în Cluj-Napoca” și pentru susținerea activă a atleților din cursa internațională! Pentru o atmosferă plăcută și prietenoasă, au fost pregatite 13 puncte de sonorizare din care 4 cu muzică live organizate de Bigtime Production .

6 mai 2018 – 3. Crosul Companiilor B2Run Iași 

Aproximativ 600 de concurenți s-au înscris la startul celei de-a 3-a ediții Crosul Companiilor B2 Run Iași powered by Kaufland, care a avut loc pe stadionul Emil Alexandrescu.  La probele individual (feminin/masculin) si echipe (feminin, masculin, mixt) au participat concurenți de la companiile ieșene, într-un teambuilding cu adevărat sportiv!

11 mai 2018 – 12. Crosul de Noapte

Concursul Runners Club cu cele mai multe ediții la activ a strâns din nou peste 1000 de concurenți la linia de start. Am alergat la lumina felinarelor din Parcul Central și am încheiat plini de energie o săptămână activă în Cluj-Napoca European City of Sport! Ne vedem în toamnă pe 9 noiembrie!

1 septembrie 2018 – The Color Run Sunset Cluj-Napoca

Orice s-ar întâmpla, la sfârșitul zilei ești supererou, cu orașul la picioarele tale. Pe 1 septembrie, centrul Clujului s-a amenajat doar pentru alergat. Am descins într-o lume fantastică, pe valuri uriașe de spumă, tone de pudră colorată și party până la apus. Runners Club a fost partener în organizare la acest eveniment.

23 septembrie 2018 – Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca

Crosul Companiilor face parte din circuitul B2Run, cea mai mare cursa din Europa dedicată companiilor, in 2017 inregistrand peste 260.000 participanti din 7 tari.

Crosul Companiilor B2Run este o experiență ce merită trăită atât pentru senzația incredibilă de a alerga pe unul dintre cele mai mari și mai frumoase stadioane din țară cât și pentru legăturile ce se vor forma de-a lungul competiției între colegi, demne de motto-ul nostru “ALEARGĂ ÎN CEA MAI BUNĂ COMPANIE!”.

Obiectivele principale sunt consolidarea spiritului de echipei, creșterea afinității față de companie și promovarea sănătății.

La Cluj-Napoca am depășit cu brio cifra de 2000 de participanți!

29 septembrie 2018 – Semimaraton Zalău TenarisSilcotub

Pentru al doilea an la rând comunitatea din Zalău și iubitori ai alergării din țară și străinătate s-au reunit sâmbătă 29 septembrie în centrul orașului pentru a lua parte la Semimaraton Zalău TenarisSilcotub, eveniment organizat de C.S. Runners Club în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău și cu sprijinul sponsorului oficial TenarisSilcotub.

A doua ediție a concursului s-a bucurat de reacții pozitive din partea publicului și de o participare dublă (1500 de concurenți) față de cea din 2017, dovedind că locuitorii Zalăului sunt receptivi la mesajul transmis de organizatori, că sportul ca stil de viață generează o stare de bine pe toate planurile, și că își doresc activități sportive de masă la care să poată participa cu întreaga familie, indiferent de vârstă.

Atmosfera pe întreg parcursul zilei a fost caracterizată de entuziasm și multă energie, concurenții s-au simțit foarte bine iar temperatura a fost ideală pentru alergare. Peste 1000 de locuitori din Zalău și din localitățile învecinate s-au înscris la crosul de 3 km și crosul copiilor. Dintre aceștia, 550 au fost înscriși doar la cursa copiilor, unde au urcat pe podium mici alergători și viitori sportivi, cu vârste între 4 și 10 ani. Ne bucură prezența în număr atât de mare a familiilor la acest eveniment iar anul viitor sperăm la o participare și mai mare!

 

20 octombrie  2018- Făget Tour Fortech

În octombrie, pădurea a prins culorile toamnei și ne-a pregătit un decor spectaculos pentru concursul tradiționalul concurs de alergare montană de sezon. Peste 600 de alergători și 100 de familii s-au bucurat de alergare, de activitățile organizate de partenerul Clubul Sporturilor Montane Rupicapra și de gulyașul oferit la final de concurs de către Restaurantul Roata Făget!

9 noiembrie 2018 – Crosul de Noapte, ediția de toamnă

Îndrăgitul eveniment care ne reunește în fiecare primăvară și toamnă la start în Parcul Central din Cluj-Napoca a împlinit vineri 9 noiembrie 13 ediții. Am sărbătorit la start și am alergat alături de 1000 de concurenți. Și cel mai drăguț, ne-am revăzut și am socializat la final de săptămână.

15 decembrie 2018 – Crosul Spiridușilor la Tîrgul de Crăciun

Fapta bună se face pe orice vreme, la orice oră! Felicitări tuturor participanților la prima editie Crosul Spiridusilor! Ne mândrim cu o asemenea comunitate unită de alergători în Cluj-Napoca! 200 de spiridusi au infruntat zapada si viscolul, au alergat si la final s-au distrat la Partynoarul de la Targul de Craciun. Mai vrem!

28 ianuarie 2017 – 2. Făget Winter Tour by Halcyon Mobile

Startul celei de-a doua ediții Făget Winter Tour powered by Halcyon Mobile a avut loc la Adrenalin Park unde am savurat un gulaș proaspăt după concurs.  400 de concurenti s-au inscris la cele doua crosuri de 7 si 15 km, si au alergat prin zapada pufoasa proaspat asternută în pădure. Le mulțumim sponsorilor Halcyon Mobile, Fun-Run și Adrenalin Park pentru suport și bineînțeles partenerului Clubul Sporturilor Montane Rupicapra pentru sprijin!

4 martie 2017 – 1. Antrenament Oficial pentru Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 

Felicitări celor 150 de concurenți care au acceptat provocarea de a-și testa timpii înainte de Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, ediția 2017! Ne vedem la start pe 9 aprilie.

11 martie 2017 – 4. Crosul Divelor by Autoworld

Felicitări doamnelor si domnisoarelor de toate vârstele care au concurat la a patra ediție Crosul Divelor! A fost un concurs vesel si colorat, așa cum ne-am obișnuit, bogat în premii oferite de Cosmetic Plant, Adrenalin Park, Aegon, Sunkiss, Wella, Pofesionail și Multipower. Mulțumim UBB și Facultatea de Educație Fizică și Sport pentru colaborare!

18 martie 2017 – 2. Crosul Treptelor | The Beard Run 

“La doua editie Beard Run, am fost înconjurați doar de oameni faini și pozitivi. Împreună am reușit să strângem 1395 de euro pentru Keep The Blood Flowing!” spun prietenii de la Beard Brothers.
Mulțumirile lor merg către Banca Transilvania, Autoworld Volkswagen, Florăria Dorothy’s, Frescobar, Uman Cluj, World Class Romania, Sucul Viu – Detox&Delivery, BitStone, NTT DATA Romania, Ciao Bella, Red Bull, EuroGsm, Noemi Gergely accessories.decor, Signmaker, TuborgSound și T Gym.
Mulțumiri merg și către Mihai Oprean și Ahe Aheronium pentru muzică și voie bună!

Ne bucurăm că am reușit și noi să contribuim la reușita acestui eveniment prin organizarea concursului și vă așteptăm cu drag în 2018 la următoarea ediție The Beard Run | Crosul Treptelor.

9 aprilie 2017 – 7. Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

A șaptea ediție a Wizz Air Cluj-Napoca marathon a strâns la linia de start un număr record de concurenți, peste 5000 la cele 6 probe de concurs: maraton, semimaraton, maraton ștafetă, crosul de 10 km, Crosul BT și Crosul Copiilor.

Începând cu această ediție traseul concursului masoară 21 de km pentru probele lungi. A fost o provocare nouă pentru concurenții fideli și o veste bună pentru cei care preferă traseele mai variate.

Concurenții de la probele de maraton, semimaraton și maraton ștafetă au luat startul de pe Cluj Arena si au alergat pe traseul de 21 de km. Schimbul de ștafetă s-a facut în Parcul Central și pe stadion.

Concurenții de la proba de 10 km au luat startul din Parcul Central, si au alergat pe un traseu diferit care s-a încheiat pe stadionul Cluj Arena.

7 mai 2017 – 3. Crosul Companiilor B2Run Iași 

Anul acesta Iasiul s-a alăturat Bucurestiului si Clujului in Circuitul International B2Run – cea mai mare competitie de alergare pentru companii din Europa. B2Run se desfasoara in 35 de metropole din 6 tari printre care Dortmunt, Frankfurt, Berlin, Munchen, Stuttgart, Zurich, Lausanne, Basel, Lisabona, Porto, Paris, Lille, Bordeaux, Nisa, Valencia, Madrid.

Start-ului și sosirii de pe stadion li s-au adăugat un traseu prin minunatul parc Copou, la fel si after party-ul de pe stadion unde ne-am distrat toti împreuna dupa concurs: concurenti, organizatori, sustinători.

13 iunie 2017 – The Color Run Cluj-Napoca

Cu o zi înainte de Crosul de Noapte ne-am colorat și ne-am distrat la Cluj-Napoca la a treia ediție The Color Run Cluj-Napoca, la care Runners Club este partener.

19 mai 2017 – 10. Crosul de Noapte Aegon

Peste 1000 de concurenți s-au înscris la ediția aniversară și peste 800 ne-au onorat cu prezența la start, vineri seara în Parcul Central din Cluj-Napoca. Ne bucurăm să vedem că evenimentul cu care încheiem câte o săptămână de muncă devine tot mai popular. Ne vedem în toamnă pe 10 noiembrie!

18 iunie 2017 – 6. Crosul Companiilor Oradea

Îi felicităm pe toți participanții la Crosului Companiilor, cea mai reușită ediție de până acum de la Oradea! Le mulțumim sponsorilor Celestica, Nidec, Plexus și partenerilor Clubul Sportiv Carrefour, Herbalife Nutrition, Fit 4 U, Double Tree by Hilton Oradea, Spitalul Pelican, Adrenalin Park pentru susținere și premii! Mulțumim Marian, Dorina și Alexandra de la Fit 4 U pentru sesiunea de încălzire dinaintea probelor și pentru start! 

24 iunie 2017 – 1. Get Fit with Garmin

Cursă cu obstacole, competiție de ciclism, Body Combat și Boday Art, swimathon sau atelier de nutriție au fost activitățile cu care i-au întâmpinat organizatorii – Garmin și Runners Club  în parteneriat cu Orca, Clujul Pedalează, World Class și – pe concurenții și participanții la prima ediție a evenimentului Get Fit with Garmin.

25 iunie 2017 – 4. Crosul Companiilor B2Run București

Peste 1000 de concurenți din companiile din București și-au înscris angajații la a 4-a ediție Crosul Companiilor și a doua ediție Crosul Companiilor B2Run organizată de  Runners Club și Kick Off  la București. Parcul Tineretului a fost o gazdă perfectă pentru circuitul european de alergare dedicat companiilor la care căpitanul celei mai numeroase echipe ajunge în finala anuala de la Koln.

Crosul Companiilor B2Run este o experiență ce merită trăită atât pentru senzația incredibilă de a alerga la un concurs de amploare cât și pentru legăturile ce se vor forma de-a lungul competiției între colegi, demne de motto-ul nostru “ALEARGĂ ÎN CEA MAI BUNĂ COMPANIE!”. Obiectivele principale ale B2RUN sunt consolidarea spiritului de echipei, creșterea afinității față de companie și promovarea sănătății.

1 iulie 2018 – 8. Crosul Hoia Fortech

A 8-a ediție a reunit aproximativ 500 de alergători la probele de 5km și 10 km și 100 de echipe la proba dedicată copiilor cu vârste între 4 și 13 ani. Premiile generoase și punctele de hidratare au fost oferite de Lego, Clever Toys, Best Kids, Adrenalin Park, Mega Image și Ciuc.

26 august 2017 – The Color Run Night Cluj-Napoca

Tone de pudră fluorescenta, valuri de muzica electronică și accesorii „glow in the dark” le-au vor oferit color runerilor o experiență de neuitat!
Toți participanții au primit un kit de participare în ediție limitată: tricou fluorescent, lanternă frontală cu lumină UV, 2 tatuaje temporare și un plic de pudră fluorescentă!

17 septembrie 2017 – Crosul Companiilor Târgu-Mureș

237 de concurenți reprezentând companiile mureșene au alergat în centrul orașului la a 4-a ediție a Crosului Companiilor. Alături de ei au fost si partenerii Vaxicum Sport, Asociația de podiatrie, Aegon, Gold Gym și Eleven, care i-au premiat pe câștigători cu abonamente la sala de sport si echipamente sportive.

24 septembrie 2017 – 7. Crosul Companiilor B2Run Cluj-Napoca

Peste 2000 de participanți care au luat startul de pe Cluj-Arena și au alergat în cea mai bună companie la a 7-a ediție Crosul Companiilor Cluj-Napoca organizată în parteneriat cu B2Run România.

30 septembrie 2017 – 1. Semimaraton Zalău TenarisSilcotub

Alergători cu vârste între 4 și 81 de ani din 17 județe și 9 țări au concurat sâmbătă la prima ediție Semimaraton Zalău TenarisSilcotub organizată de Runners Club la Zalău, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău și cu sprijinul sponsorului oficial TenarisSilcotub. Sportivi de top din Kenya, Ukraina și România au ocupat primele poziții ale clasamentului la semimaraton, proba principală de concurs. În total, 94 de concurenți au fost premiați la probele destinate amatorilor și profesioniștilor. Rezultatele finale și fotografiile din concurs pot fi găsite prin intermediul website-ului www.semimaratonzalau.ro secțiunile clasament și media.

21 octombrie 2017 – 8. Făget Tour Fortech

Felicitări celor 972 de finaliști de la a 8-a ediție! Ne-am bucurat de vreme bună și curse pentru toate vârstele. Câștigătorii au primit premii de peste 6000 de lei și cadouri din partea partenerilor:Fortech, Vaxicum Sport, Arovit, Bic, BNB, Adrenalin Park, Ciuc și Restaurant Roata.

10 noiembrie 2017 – 11. Crosul de Noapte Aegon 

Cel mai longeviv concurs Runners Club a închis sezonul de alergare al clubului în 2017. Tradiționalele probe de 4km  și 10 km au reunit la start 837 de alergători care s-au bucurat de alergarea nocturnă din Parcul Central.

30 ianuarie 2016 – 1. Făget Winter Tour by Halcyon Mobile

S-a încheiat prima ediție Făget Winter Tour powered by Halcyon Mobile. Chiar dacă nu am avut zăpadă și condițiile meteo ne-au încercat, sâmbătă 30 ianuarie ne-am strâns cu mic, cu mare, la Adrenalin Park să luăm startul, să-i încurajăm pe cei dragi și să ne delectăm cu un gulaș proaspăt după alergare.

275 de concurenți din cei peste 300 validați nu s-au lăsat intimidați de vremea ușor potrivnică și că mulți au sosit din județe învecinate să concureze: din Bihor, Timis, Alba, Mureș sau Bistrița. Le mulțumim sponsorilor Halcyon Mobile, Fun-Run și Adrenalin Park pentru suport și bineînțeles partenerului Clubul Sporturilor Montane Rupicapra pentru sprijin!

5 martie 2016 – 3. Crosul Divelor by Autoworld

600 de dive, 1 cauză socială și multă veselie! Evenimentul caritabil Crosul Divelor powered by Autoworld este concursul Runners Club pe care îl dedicăm de 3 ani doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele. Anul acesta 600 de dive foarte motivate s-au înscris la proba de 2 km și 5 km și au transformat aleile din Parcul dr. Iuliu Hațieganu într-un podium pe care și-au etalat tutu-urile multicolore, coronițele cu flori și ținutele tematice.

Ne-am bucurat să vedem la start multe mămici alergând împreună cu fetițele lor în timp ce soții, tăticii și prietenii le susțineau dintre spectatori. Am remarcat ținute îndrăznețe compuse din peruci, coronițe și tutu-uri multicolore, am premiat alergătoarea cu cea mai originală ținută și pe cele 6 concurente care au urcat pe podium.

10 aprilie 2016 – 6. Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca

A șasea ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca a strâns la linia de start peste 4000 de concurenți la cele 6 probe de concurs: maraton, semimaraton, maraton ștafetă, crosul de 10 km, Crosul BT și Crosul Copiilor Auchan. Ca în fiecare an atmosfera de concurs a fost animată prin cele 9 puncte de sonorizare și muzica live interpretată de artiști de toate vârstele și partenerii de la: Scoala de Muzica Sigismund Toduță, AHE & FRENK, Dj Muri, Jazz in the Park, Voltaj Academy, Radio Cluj și Armonia Music. Câștigătorii au primit premii de peste 10000 de euro iar Primăria Cluj-Napoca a oferit un premiu special primului alergător care a trecut linia de sosire la proba de maraton, doamnei Mihaela Botezan. Suporterii înscriși în Maratonul Fanilor au completat atmosfera de-a lungul circuitului de alergare de 10,55 de km care a străbătut centrul orașului.

7 mai 2016 – 2. Crosul Companiilor Iași powered by Capgemini

Ne place la Iași! A doua ediție a concursului ne-a uimit prin entuziasmul participanților! Peste 500 de concurenți s-au înscris la tradiționala probă individuală și pe echipe și au luptat cu fair-play pentru podium. Primii trei căpitanii de echipă care au înscris cei mai mulți participanți au primit un premiu special iar câștigătorii probelor de concurs au primit premii din partea sponsorilor și partenerilor.

13 mai 2016 – 8. Crosul de Noapte powered by Broni Implant

Vineri 13 mai a fost o dată norocoasă pentru Runners Club. Peste 1000 de concurenți au fost validați la cursele de 5 km și 10 km de la ediția de primăvară a evenimentului. În fiecare primăvară și iarnă alergăm la lumina felinarelor din Parcul Central și punem Clujul în mișcare. Vă așteptăm și pe 11 noiembrie la ediția de toamnă!

4 iunie 2016 – 3. Crosul Companiilor B2RUN București

B2RUN, cel mai mare eveniment de alergare destinat companiilor din Europa, a intrat pe turnantă în Romania! În 2016 Crosul Companiilor București a trecut la nivelul următor iar alergătorii din companiile din Romania au intrat și ei în circuitul select B2RUN alături de cele din Germania, Franța, Elveția, Spania și Portugalia. La “Arena Națională” din București am alergat în cea mai bună companie!

11 iunie 2016 – The Color Run Cluj-Napoca

Cu o zi înainte de crosul de la Oradea ne-am colorat și ne-am distrat la Cluj-Napoca la a doua ediție The Color Run Cluj-Napoca, la care Runners Club este partener.

12 iunie 2016 – 5. Crosul Companiilor Oradea

A cincea ediție a Crosului Companiilor Oradea a luat avânt și a reunit la start 250 de concurenți: 160 de alergători la individual și 93 la echipe, cu 30% mai mult decât anul anterior. Le mulțumim sponsorilor Celestica și Emerson și partenerilor Carrefour, Hervis Sports, Doble Tree by Hilton Oradea, Ars Nova, Adrenalin Park pentru sprijin.

2 iulie 2016 – Crosul Hoia Fortech

WOW! Anul acesta s-a triplat numărul de concurenți la Crosul Hoia Fortech! Toate cele 600 de locuri s-au ocupat la crosurile de 5 km și 10 km și tot anul acesta concursul a primit o probă nouă: îndrăgita cursă a familiei la care au participat 60 de echipe formate dintr-un copil și un părinte sau tutore legal. Ne-am bucurat de soare, de alergare și am socializat cu mic, cu mare, în frumosul Muzeu Etnografic al Transilvaniei care a găzduit cursele.

27 august 2016 – The Color Run NIGHT Cluj-Napoca

Tone de pudra fluorescentă, valuri de muzică electronică și accesorii „Glow în the dark!” le-au oferit clujenilor o experiență de neuitat la cursa de noapte The Color Run! Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrata de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

18 septembrie 2016 – 3.Crosul Companiilor Târgu-Mureș

255 de concurenți au trecut linia de sosire la cea de-a 3-a ediție Crosul Companiilor de la Târgu-Mureș. Ne-am simțit excelent la concurs și le mulțumim concurenților pentru participare, atitudinea fantastică și spiritul de echipă de care au dat dovadă. Sponsor: Azomures. Parteneri: Hervis Sports, Gold Gym, Primăria Târgu-Mureș, KissFM.

25 septembrie 2016 – 6.Crosul Companiilor B2RUN Cluj-Napoca

Crosul Companiilor B2RUN și-a continuat alergarea. Pe 25 Septembrie 2016, la Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment de alergare destinat companiilor din Europa a ajuns la cea de-a VI-a ediție. De anul acesta concurenții de la Cluj-Napoca au intrat în circuitul select de alergare B2RUN.

La Crosul Companiilor B2RUN Cluj-Napoca powered by 7 card au concurat 1900 de participanți din peste 200 de companii. Ne-am bucurat de o vreme excelentă și de o cursă pe cinste pe 25 septembrie la Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Runners Club în parteneriat cu Kick Off Events.

18 septembrie 2016 – 3. Crosul Companiilor Târgu-Mureș

La cea de-a 3-a ediție Crosul Companiilor Târgu-Mureș 255 de concurenți au trecut linia de sosire la proba individuală și pe echipe. Ca de obicei, concurenții de la Târgu Mureș au avut o atitudine fantastică și au dat dovadă de spirit de echipă. Noi ne-am simțit excelent la concurs!

Mulțumirile noastre merg către Azomureș și partenerii Hervis Sports, Gold Gym, Primăria Târgu-Mureș, KissFM pentru susținere! Să ne vedem cu bine anul viitor!

22 octombrie 2016 – 7.Făget Tour Fortech

700 din cei 900 de concurenți validați la a 7-a ediție a Făget Tour Fortech au spus prezent la startul probelor de 7 și 22 de km. A fost o participare extraordinară în ciuda condițiilor meteo improprii din timpul cursei.

11 noiembrie 2016 – 9. Crosul de Noapte Aegon

Parcul Central a fost din nou gazda Crosului de Noapte, concurs care a închis sezonul de alergare urbană în Cluj-Napoca. Competiția a reunit la startul celor două probe 950 de alergători. Îi mulțumim sponsorului principal Aegon Romania și partenerilor Autoworld, Ciuc și Adrenalin Park pentru sprijinirea evenimentelor din acest sezon.

Crosul Divelor powered by Cosmetic Plant – 7 martie 2015

A doua ediție Crosul Divelor powered by Cosmetic Plant a fost un succes! Aproximativ 400 de alergătoare din Cluj-Napoca au parcurs în alergare traseele de 2 km sau de 5 km propuse în cadrul evenimentului caritabil dedicat copiilor afectați de insuficiență renală cronică și dependenți de dializă. În urma evenimentului Runners Club a strâns 2600 de lei, echivalentul a 20% din taxele de participare achitate de alergătoare pentru a concura. Suma a fost completată cu încă 1400 de lei, oferiți de Runners Club și 4000 de lei vor fi direcționați Asociației pentru Empatie și Solidaritate ”Claudia Safta”.

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca – 19 aprilie

Prezența la linia de start a crescut cu 25% față de anul anterior. Aproape 3500 alergatori dintre care aproximativ 1647 au concurat la probe tehnice, 1400 la Crosul BT și aproximatov 500 la Cursa Copiilor Cora. La final am numărat 1484 de finisheri la probele tehnice. Le transmitem felicitări tuturor concurentelor de la proba ștafetă feminin, pentru prezenta în proporție de 100% la linia de start si pentru finalizarea cursei fără nici un abandon. Felicităm și Scoala Elf din Cluj-Napoca care a primit cupa Young Runners 2015 pentru înscrierea a 83 copii la Cursa Copiilor Cora.

Crosul companiilor Iasi – 8 mai

Prima ediție a Crosului Companiilor Iași a fost un eveniment de care ne vom aminti cu drag mult timp. Vremea bună, cei 250 de alergătorii și suporterii veseli, partenerii și sponsorii au contribuit la o lansare reușită a evenimentului la Iași. Felicităm câștigătorii, echipa Amazon pentru cea mai numeroasă prezență la eveniment, cei doi alergători de la Rulmentul SA care au sosit tocmai de la Bârlad pentru a participa la alergare și toți concurenții pentru entuziasm!

Crosul de noapte EuroGsm – 15 mai

Vineri 15 mai am organizat a VI-a ediție a Crosului de Noapte. La cele două probe de concurs au participat peste 440 de alergători plus susținătorii și trecătorii ocazionali care ne priveau cu admirație. Atmosfera a fost plină de viață ca de obicei, dar ce ne-a bucurat cel mai mult este o constatare: după 5 ani de evenimente de alergare organizate de Runners Club în Cluj, participarea a crescut constant de la cateva zeci de alergători, la sute de alergători.

The Color Run Cluj-Napoca – 13 iunie

2500 de participanti, tone de culoare si milioane de zambete! Asa ne-am COLORAT pe 13 iunie 2015, la Cluj-Napoca!

Crosul companiilor Bucuresti – 21 iunie

O editie 2015 pe cinste! F-E-L-I-C-I-T-A-R-I tuturor celor 600 de participanti confirmati care au luat startul la cea de-a 2-a editie! Ne bucuram ca ne-au trecut pe sub poarta de start si ne-au dat ocazia sa vedem ce inseamna determinarea in atingerea unui obiectiv, entuziasmul de a participa alaturi de colegi si prieteni la un concurs de alergare. Un mare MARE multumesc echipei de voluntari care ne-a ajutat sa ducem la un foarte bun sfarsit cea de-a 2-a editie a Crosului Companiilor din Bucuresti! Impreuna cu sponsorii Piraeus Bank, DB Schenker, Daimon Wellness, si sustinatorii evenimentului Ciuc Radler, Carpatina, Corny, Leibniz, ski-shop.ro si TNT Brothers va multumim pentru participare si va asteptam in numar si mai mare la editia din 2016!

Crosul Hoia | Fortech – 4 iulie

Peste 200 de alergatori s-au intrecut pe cararile din padurea Hoia, in cadrul celei de-a treia editii a Crosului Hoia | Fortech. Participantii s-au intrecut pe doua distante, de 5km si de 10km. Concursul s-a desfășurat pe aleile din incinta Muzeului Satului.

Crosul companiilor powered by Garmin – 20 septembrie

1300 de alergători au concurat la Crosul Companiilor Cluj-Napoca powered by Garmin

Duminică 20 septembrie, alergători din 175 de companii clujene au concurat la a V-a ediție Crosul Companiilor powered by Garmin. Au fost premiați primii trei clasați la proba individual feminin/masculin și echipe feminin/masculin/mixt, precum și companiile care au înscris în concurs cel mai mare număr de participanți.

Anul acesta evenimentul de la Cluj-Napoca s-a bucurat de un succes deosebit iar participarea a crescut cu 45 % față de anul anterior. Transmitem mulțumiri speciale și felicitări tuturor concurenților și ne bucurăm că ne-au fost alături la încă un eveniment Runners Club!

Crosul companiilor Tirgu Mures – 28 septembrie

A fost o zi plina de energie, entuziasm si buna dispozitie. Ne-am cunoscut mai bine, ne-am depasit limitele fizice, am suferit si am sarbatorit impreuna. In cei 5 ani de Crosul Companiilor, ieri a fost prima data cand, inainte de startul pe echipe, participantii au dansat…plini de viata, veseli si entuziasmati de sincronizarea ad-hoc:)

In 28 septembrie, Piata Trandafirilor din Tg-Mures a fost inconjurata in pas alergator de catre participantii de la Crosul Companiilor Mures. A doua editie a evenimentului a adunat 175 angajati din 40 companii locale care au raspuns provocarii si s-au antrenat pentru a iesi din rutina zilnica a orelor petrecute la birou. Vremea mohorita si nu a afectat voia buna a participantilor si sustinatorilor, contribuind la reusita unui eveniment marca Runners Club.

Crosul companiilor Oradea – 11 octombrie

Aproximativ 200 de persoane au participat la Crosul Companiilor din Parcul I.C. Bratianu. Entuziaști membrii diferitelor companii au învins frigul și ploaia promovând un stil de viață sănătos din cadrul căruia, nu ar trebui să lipsească mișcarea. Nici susținătorii nu au fost puțini, aceștia ascunși după umbrele mari și pelerine de ploaie și-au încurajat colegii și prietenii cu aplauze.

La finalul celor două probe câștigătorii au fost premiați cum se cuvine după binemeritatul efort.

Ploaia nu a fost mai îndurătoare nici la finalul competiției dar mai are asta vreo importanță când sentimentul acela de împlinire te acaparează.

Faget Tour – 24 noiembrie

Sâmbătă am încheiat cu succes o nouă ediție Făget Tour Fortech, de data aceasta în parteneriat cu Rupicapra – Clubul Sporturilor Montane. Anul acesta ne-am bucurat de o participare record, 430 din cei 460 de alergători înscriși și validați au concurat la probele de cros și semimaraton. Felicităm toți concurenții și susținătorii pentru prezență, iar voluntarilor Runners Club le mulțumim încă o dată pentru implicare.

Crosul de noapte EuroGsm – 20 noiembrie

S-a mai încheiat o ediție a Crosului de Noapte, la care am avut surpriza și totodată bucuria să primim la start mult mai mulți concurenți decât ne-am așteptat. Le mulțumim tuturor celor 649 de concurenți care au participat la proba de 4 km și 10 km. Putem spune că am încheiat sezonul evenimentelor de alergare Runners Club în forță, în acest an deosebit de plin pentru noi toți.

Crosul Divelor – 8 martie

Feminitate, veselie si sportivitate sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera de sambata dimineata de pe stadionul Cluj Arena. Doua sute de alergatoare s-au inscris la startul probelor de 2 km si 5 km si au sarbatorit prin alergare ziua de 8 martie. Crosului Divelor a fost gandit de la inceput sub forma unui eveniment tematic ce a incurajat manifestarea feminitatii si a frumusetii. Astfel, pe langa premiile oferite pentru cei mai buni timpi, Runners Club si partenerii au premiat cea mai creativa diva pentru cel mai frumos si multicolor tutu, pe cea mai tanara diva si, bineinteles, pe cea mai energica diva.

Maratonul International AROBS Cluj-Napoca – 13 aprilie

Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a IV-a editii a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca. Peste 3.000 de alergatori amatori si profesionisti din 22 de tari au luat startul la una din probele tehnice – maraton, semimaraton Hervis, maraton stafeta AROBS – sau la probele populare – Crosul Banca Transilvania si Cursa Copiilor “Cora”. Editia din acest an s-a dovedit a fi un succes marcat de cresterea cu 20% a numarului de alergatori fata de editia din 2013 si de foarte buna colaborare cu comunitatea locala: voluntari, parteneri si sponsori.

Crosul de Noapte – 16 mai

370 de alergatori au luat startul la cea de-a patra editie a Crosului de Noapte. In 16 mai, Parcul Central a fost gazda a unuia dintre cele mai frumoase evenimente alergarete din Cluj-Napoca.

Atmosfera entuziasta a luat locul linistii ce inconjura Parcul Central in momentul in care participantii au inceput numaratoarea inversa inaintea startului. Alergatori incepatori, amatori dar si profesionisti s-au intrecut in una din cele doua probe, cea de 4km si cea de 10km.

Crosul Hoia | Fortech – 22 iunie

Startul celei de-a doua editii a Crosului Hoia | Fortech s-a dat de pe aleile din incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei. A fost un bun prilej pentru cei care nu au vizitat inca acest loc, amintirile de pe vremea copilariei cu siguranta au navalit in mintea unora.

Peste 200 de alergatori s-au intrecut pe cararile din padurea Hoia, departe de trotuarele mai putin iertatoare din oras. Participantii s-au intrecut pe doua distante, de 5km si de 10km. Premiile au fost acordate fruntaselor si fruntasilor intr-un cadru rustic si racoros.

Crosul Companiilor Bucuresti – 29 iunie

Pe 29 iunie 2014 am dat startul primei editii a Crosului Companiilor organizat la Bucuresti, eveniment ce a strans in jur de 300 de alergatori, angajati si reprezentanti ai 70 de companii din Bucuresti si Ilfov. Participantii au concurat in functie de preferinte, la proba individuala sau la proba pe echipe. Traseul de 6 kilometri a fost parcurs pe aleile din jurul lacului din Parcul Tineretului.

Pe langa cei 50 de voluntari care s-au ocupat de buna desfasurare si organizare a evenimentului, succesul Crosului Companiilor din Bucuresti se datoreaza si sponsorilor si partneterilor care au sustinut evenimentul prin servicii, produse si contributii financiare: Walkmaxx, Diamon Club, Activia Danone, Oriflame, Perskindol, Unity Pan – Brutarie Autentica, TNT Brothers, Brigada de Voluntari, Decathlon, Recicleta, BLT.ro, Ro Club Maraton, TV City si ziarul Ring.

The Color Run – 13 iulie

Cursa cu cei mai fericiti si colorati km din lume, The Color Run a avut loc la Cluj-Napoca in 13 iulie. Peste 1200 de alergatori au luat startul la cel mai colorat eveniment de alergare, poate singurul concurs la care esti cel mai fericit daca nu treci primul linia de Finish. Cu fiecare km parcurs, alergatorii au fost vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori. Distractia a continuat si dupa incheierea cursei, cu un festival urias unde s-a folosit din nou pudra colorata pentru o explozie de fericire si experienta memorabila.

Triatlon Floresti – 23 august

Prima editie a Triatlonului Floresti a fost organizata in colaborare de catre cluburile, Orca, Clujul Pedaleaza si Runners Club. In dimineata racoroasa de 23 august, apa rece a pus la incercare vointa celor 90 de participanti care s-au pregatit, poate luni de zile pentru aceasta zi. Fie ca au participat la proba individuala sau de echipa, apa rece, obstacolele de pe traseul de biciclete si pantele abrupte de pe traseul de alergare a scos ce e mai bun din sportivi. Experienta de organizare a celor trei cluburi si-a spus cuvantul, evenimentul a fost o reusita inca de la prima editie.

Asaltul dacilor – 7 septembrie

Asaltul Dacilor a reprezentat o adevarate provocare chiar si pentru cei mai experimentati dintre participanti. 7 septembrie a reunit pe Valea Garbaului participanti pregatiti sa infrunte obstacolele pregatite de catre organizatori. Evenimentul s-a desfasurat pe doua trasee “Decebal” – traseul scurt si “Burebista” – traseul lung. Diferenta de nivel, trecerile prin parau, catararile si obstacolele le-au dat de furca participantilor. Asaltul Dacilor este un eveniment organizat in colaborare de catre Clujul Pedaleaza si Runners Club.

Crosul Electroprecizia – 13 septembrie

Mai bine de 120 de alergatori au luat startul la a treia editie a Crosului Electroprecizia, un cros dedicat tuturor iubitorilor de alergare din Sacele, zona Brasovului si nu numai. Participanti de toate varstele au alergat pe o distanta de 3 km pe strazile centrale din orasul Sacele. Au fost premiati alergatorii cei mai tineri dar si cei mai varstnici. Evenimentul a fost initiat de Electroprecizia S.A. si organizat de Runners Club.

Crosul companiilor Cluj-Napoca – 21 septembrie

Cea de-a 4 editie a Crosului Companiilor Cluj a reunit nu mai putin de 900 de alergatori in 21 septembrie. Evenimentul este dedicat exclusiv angajatilor si are scopul de a-i scoate din rutina zilnica. An de an proba echipelor scoate la suprafata ambitia alergatorilor dar si rivalitatea sanatoasa dintre companii. Alergarea este punctul maxim de interes pentru toti participantii, dar pe langa competitia in sine si momentele de socializare fac deliciul tuturor.

Crosul companiilor Mures – 28 septembrie

In 28 septembrie, Piata Trandafirilor din Tg-Mures a fost inconjurata in pas alergator de catre participantii de la Crosul Companiilor Mures. Prima editie a evenimentului a adunat 130 angajati a mai multor firme locale care au raspuns provocarii si s-au antrenat pentru a iesi din rutina zilnica a orelor petrecute la birou. Vremea excelenta si voia buna si-a pus amprenta pe aceasta editie, contribuind la reusita unui eveniment marca Runners Club.

Crosul Companiilor Oradea – 12 octombrie

Duminica 12 octombrie 2014 a treia editie a Crosului Companiilor Oradea a reunit la linia de start peste 180 de alergatori care si-au reprezentat in concurs cu entuziasm si voie buna cele 25 companii.

Crosul Companiilor Brasov – 19 octombrie

Primul cros marca Runners Club a reunite 45 alergatori la linia de start. Crosul Companiilor este o competiţie sportivă şi un eveniment social dedicat exclusiv angajaţilor companiilor care promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model într-o companie.

Crosul Faget – 25 octombrie

Peste 200 de alergători din mai multe țări au luat startul de lângă Restaurantul Roata la una din cele două probe de concurs semimaraton și cros. Al doilea eveniment de alergare montana organizat de Runners Club în 2014 le-a adus câștigătorilor premii in numerar și vouchere oferite de Fortech și Decathlon. Alergători, susținători și organizatori, toți ne-am bucurat de o atmosferă veselă și caldă deși temperatura exterioară nu depășea cu mult pe cea de îngheț al apei.

Crosul de noapte – 15 noiembrie

In seara de 15 noiembrie aleile din Parcul Central din Cluj-Napoca s-au umplut de pasii alergatori ai participantilor de la Crosul de Noapte | EuroGsm. Mai bine de 300 de alergatori s-au inscris la una din cele doua probe: cea de 4km si cea de 10km. Chiar daca seara a fost una foarte racoroasa, dupa linia de Finish participantii s-au putut incalzi cu vin fiert pregatit de cei de la Decanat Café si ceai cald de la Starbucks. Competitia a fost foarte stransa la ambele probe lucru care a scos la suprafata timpi record pentru acest eveniment. Premiile au fost acordate de catre Shanghai si Club Moving.

Maratonul International Cluj – 21.04.2013

Pe 21 aprilie, peste 2500 de participanti au alergat pe strazile Clujului in cadrul celei de-a III-a editie a Maratonului International Cluj.

Evenimentul a reunit 5 probe : Maraton Vodafone ( 193 alergatori), Semimaraton Electrogrup (502 alergatori), Maraton Stafeta Arobs (83 echipe), Crosul BT peste (1200 alergatori) si cursa copiilor Cora (peste 250 copii). O parte din reusita acestui eveniment s-a datorat numarului mare de voluntari precum și parteneriilor. Imbunatatirile de la o editie la alta s-au vazut prin cresterea numarului de participanti la probe dar si prin sustinatorii prezenti, in numar tot mai mare, pe traseul maratonului. Runners Club multumeste tuturor celor care s-au implicat si au sustinut acest eveniment!

Crosul de Noapte editia a II-a – 25.05.2013

Voia buna si agitatia au acaparat vineri seara, 24 mai, Parcul Central din Cluj-Napoca. Ajunsa la cea de-a doua ediție, Crosul de Noapte a fost un adevărat succes, peste 400 de alergatori au parcurs aleile parcului în pas alergator.

Crosul Hoia, editia I – 14.07.2013

Primul cros de padure marca Runners Club s-a incheiat cu success pe 14 iulie 2013. La Crosul Hoia au alergat aproximativ 200 alergatori, impartiti in doua probe, cea de 5 km si cea de 10 km. Participantii au parcurs un traseu cu denivelari, acoperit cu iarba si crengi pe alocuri, inregistrand o diferenta de nivel de 113 m. Suntem bucurosi sa anuntam faptul ca toti alergatorii au trecut linia de sosire.

Crosul Companiilor, editia III – 22.09.2013

A treia ediție a Crosului Companiilor a avut loc pe data de 22 septembrie 2013. 700 de alergatori din 131 companii au luat start-ul la editia din 2013. Atmosfera creata in Piata Unirii s-a datorat numarului mare de alergatori, a emotiilor acestora si a entuziasmului sustinatorilor.

Runners Club multumeste pe aceasta cale partenerilor, membrilor si voluntarilor pentru sprijinul acordat care a dus la reusita acestui eveniment dedicat angajatilor companiilor.

Crosul Companiilor Oradea, editia II – 13.10.2013

Duminica 13 octombrie 2013 a avut loc a doua editie a Crosului Companiilor Oradea, eveniment public sportiv dedicat companiilor si alergatorilor lor. Sponsorizat de Banca Transilvania, EuroGSM si Celestica, evenimentul a reunit la linia de start 158 de alergatori care si-au reprezentat in concurs cu entuziasm si voie buna cele 22 companii.

Crosul Faget, editia I – 20.10.2013

Ziua de duminica, 20 octombrie s-a aratat a fi o zi de toamna in toata regula, cu mult soare si cu nelipsita briza racoroasa. Startul s-a dat la ora 10:00 si nu mai putin de 194 de alergatori au pornit pe unul din traseele de alergare, din care 116 alergatori au alergat pe traseul de 22 km si 78 pe traseul de 9 km. In ciuda diferentei de nivel, toti alergatorii au fost placut impresionati de peisajele frumoase care inconjoara Clujul, care le-au facut alergarea mai placuta si mai usoara.

Crosul de Noapte – 9.11.2013

Nu mai putin de 300 alergatori s-au inscris la una din cele doua probe, cea de 4 km si cea de 10 km.

Alergatori incepatori, amatori dar si profesionisti au pornit in alergare la Crosul de Noapte astfel intr-o sarbatoare nocturna a sportului.

Vodafone Cluj Marathon-22.04.2012

Duminică, 22 aprilie 2012, s-a desfăşurat a doua editie a evenimentului Vodafone Cluj Marathon, o manifestare sportivă de amploare care se doreşte a deveni o adevărată tradiţie şi un brand al oraşului.

La cele 5 probe ale evenimentului au luat startul cca 2000 de alergători de toate vârstele, veniţi din 20 de ţări (Romania, Ungaria, Moldova, Germania, Franta, Italia, Cehia, Olanda, Spania, Portugalia, Suedia, UK, Ucraina, Israel, Liban, Argentina, Venezuela, Grecia, Etiopia, Kenia, SUA India, Noua Caledonie)şi din toate regiunile României. Alergătorii au învins distanţele Clujului, iar publicul numeros aflat pe Cluj Arena şi de-a lungul traseului a continuat să încurajeze concurenţii până la final.

Astfel, alergătorii la Maratonul Vodafone (42,195 km) la Semimaratonul Electrogrup (21,097 km) si la proba de Maraton Stafeta Arobs (42,195 km) au oferit o demonstraţie de performanţă, rezistenţă şi competitivitate, iar alergătorii la Crosul BT au parcurs cu entuziasm cei 6 km. Pentru fiecare participare Banca Transilvania a donat 5 euro asociatiei Clujul Are Suflet, sume ulterior directionate catre familii defavorizate. Copiii s-au întrecut pe distanţa de 2 km la Cursa pentru copii Cora şi au fost susţinuţi de antrenori şi părinţi care au alergat alături de ei, la final fiind cu toţii premiaţi.

Spectacolul alergării propriu-zise a fost completat cu reprize muzicale oferite de Bigtime Production, sustinute de Trupa Personal si Emanuel Cirstea, cu festivităţi de premiere şi cu sesiuni de încălzire, conduse de clubul de fitness World Class.

Au fost prezenti la eveniment Alina Dumitru– Multipla Campioana Olimpica, medialiata cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 si cu bronz la campionatele mondiale la judo, la categoria 48kg, echipa de baschet U Mobitelco BT, echipa de handbal masculin U Cluj, echipa de raliuri Napoca Rally Academy, echipa Tonik Show, Transilvania Look , Mihaela Botezan sicopii de la Fundatia Clujul are Suflet.

Primaria Cluj Napoca a acordat un premiu special primului alergător clujean care a trecut linia de sosire la proba de maraton. Proba de Maraton Vodafone a fost câştigata de ethiopianul de 26 de ani, Ashenafi Erkolo, prezent pentru a doua oară în România si care s-a arătat foarte încântat de organizare dar şi de susţinerea clujenilor. La feminin, proba a fost castigata de Kiss Agnes din Ungaria. Castigatorii probei de semimaraton sunt: Daniela Carlan din Romania si Sawe Kiprotich din Kenia. Proba de maraton stafeta a fost adjudecata de echipele: Fast&Furious la masculin si Amway la feminin.

Rezultatele evenimentului Vodafone Cluj Marathon sunt afisate pe http://www.maraton-cluj.ro/

Atât alergătorii, cât şi publicul au petrecut cu o zi în aer liber, dedicată mişcării, menţinerii sănătăţii, dar şi socializării cu oameni care împărtăşesc aceleaşi pasiuni.

Organizatorii evenimentului, Asociaţia Runners Club şi Bigtime Production, mulţumesc participanţilor, publicului şi tuturor partenerilor implicaţi într-o acţiune ce se doreşte să devină pe an ce trece un brand tot mai puternic al oraşului.

Evenimentul a fost susţinut de partenerii oficiali Emerson, Polus Center, Isostar, Dorna, Ursus, Hervis, Hotel Capitolina, Qual Media, Lunch Box, Starbucks, World Class, Cluj Arena, RO Club Maraton, Running Shop, Osut şi Universitatea Babes-Bolyai .

Evenimentul a fost promovat de partenerii media: Transilvania Live, Transilvania Look, Transilvania Tube, Citynews, Mesagerul de Cluj, Servus Cluj, Prosport, Kiss FM, Monitorul de Cluj, Piata de la A la Z, Zile şi Nopti si Visit Cluj.

Crosul Familiei- 16.06.2012 si 20.10.2012

210 de copii insotiti de cate un adult au luat startul la primele doua editii ale Crosului Familiei. Evenimentul a avut loc in parcarea Polus Center si au adunat pe langa cei 350 participantii alti zeci de sustinatori.

Crosul Companiilor Cluj- 23.09.2012

Un număr impresionat de alergători a luat startul la cea de-a II-a ediţie a Crosului Companiilor. Evenimentul a fost şi anul acesta un succes, inregistrand 544 participanţi (560 înscrişi), de la 112 companii participante (118 înscrise). Angajaţii companiilor s-au întrecut în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului, pe o distanţă de aproximativ 5 km. La eveniment a participat si Primarul Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, care a alergat la proba individual alături de ceilalţi participanţi.

Sute de susţinători au apreciat spectacolul alergării propriu-zise, dar şi surprizele muzicale oferite de Bigtime Production, prin concertele susţinute de Trupa Personal şi de şcoala de muzică The Beat, sesiunile de încălzire conduse de clubul de fitness World Class şi festivităţile de premiere. În plus, cei înscrişi la cros au participat la tombola organizată de Yellow Store, care a oferit premii 3 camere foto.

Le mulţumim tuturor participanţilor, susţinătorilor şi fanilor, precum şi partenerilor evenimentului: Prodvinalco, Vodafone, Cora, Coca-Cola, Qual Media,Polus Center,World Classs, Yellow Store, Legea, Bigtime, 1 virgula 61.

Crosul de noapte- 12.102012

Entuziasmul si buna dispoziţie au caracterizat prima ediţie a Crosului de noapte! 232 de alergători şi câteva zeci de susţinători au participat în 12 octombrie 2012 la acest eveniment sportiv în premieră în oraşul de pe Someş. Circuitul creat pe aleile din Parcul central a masurat 1,86 km şi a fost parcurs de 2 ori respectiv de 5 ori, în funcţie de proba la care s-au înscris concurenţii. Spectacolul alergării propriu-zise a fost completat de reprize muzicale, MC şi festivităţi de premiere care au transformat evenimentul într-o seară deosebită pentru toţi cei prezenţi.

Le mulţumim tuturor participanţilor, susţinătorilor şi fanilor, precum şi partenerilor evenimentului: Club Moving, Restaurant Shanghai, MarsoRom, RunningShop,Kiss Fm, Monitorul de Cluj, Făclia, Zile şi nopţi, time4news.ro, trilulilu.

10.04.2011- Maratonul International Cluj

Duminică, în 10 aprilie 2011, a avut loc prima ediţie a Maratonului Intenaţional Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Runners Club şi agenţia Respect Media, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Federaţia Română de Atletism.

Evenimentul sportiv a cuprins 4 probe: Maratonul Dolce Sport, Semimaratonul Hervis, Cursa populară – Crosul Banca Transilvania de 6 km, deschisă şi accesibilă tuturor şi Cursa pentru copii Cora, pe distanţa de 2 km.

Peste1300 de alergători profesionişti şi amatori din ţară şi străinătate au concurat pe străzile Clujului (maraton-98 alergatori, semimaraton-265 alergatori, cursa 6 km- 570 alergatori, cursa copii 2km- 400 alergatori). Au fost prezenti sportivi din 14 ţări, Ungaria, Moldova, Ucraina, Italia, Polonia, Suedia, Belgia, Olanda, Liban, Etiopia, Irlanda, Spania, Germania şi Franţa, iar din ţară cei mai mulţi înscrişi au sosit din Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Tg. Mures, Sibiu şi Baia-Mare.

La final de concurs, castigatorul editiei, Ashenafi Erkolo a declarat ca: ”Sunt foarte fericit pentru succesul de astăzi şi, chiar dacă a fost frig m-am descurcat foarte bine pentru că sunt foarte bine antrenat. În urmă cu două săptămâni am participat la un mare maraton la Bratislava”.

16.10.2011- Crosul companiilor Cluj-Napoca

Duminică, 16 octombrie 2011 a avut loc la in centrul orasului Cluj-Napoca evenimentul de alergare Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în parteneriat cu Respect Media. Startul s-a dat la orele 10:00 în Piaţa Unirii si a inceput cu proba individuala de alergare, urmată de proba pe echipe, cu start în jurul orelor 11:00.

La concurs au fost prezente 97 dintr-un total de 114 de companii înscrise, si peste 520 de angajaţi. Participantii s-au întrecut în alergare pe un circuit frumos care s-a intins pe străzile din centrul oraşului Cluj Napoca: Piaţa Unirii – Str. Iuliu Maniu – Str. Baba Novac – Str. I.C. Bratianu – Str. Universităţii – Piaţa Unirii. Traseul a fost parcurs de 3 ori, pe o distanţă totală de aproximativ 5 km. Timpul frumos pentru alergare, cu soare şi temperaturi suportabile, a fost favorabil competiţiei. Atmosfera de fair play şi voie bună, la care au contribuit şi cei peste 400 de spectatori prezenţi în Piaţa Unirii şi pe traseu, au dus la reuşita acestui eveniment.

Alerg de placere

Prima actiune Runners Club a avut loc pe 20 martie 2010 si s-a desfasurat in jurul lacului din Gheorgheni. Au fost prezenti aprox.100 alergatori, care inainte de start au primit tricouri din partea Runners Club. La final, punctul de hidratare a fost oferit de catre Dorna.

Sanatate prin alergare

Pe data de 29 mai 2010, cu 3 zile inainte de Ziua Copilului, Runners Club impreuna cu Directia Judeteana de Sport au organizat un cross pentru copii. La eveniment s-au reunit 74 alergatori care la final, in urma unei tombole, au primit cadouri oferite de partenerii evenimentului: Directia Judeteana pentru Sport, Legea, Banca Transilvania, Iulius Mall, Coca-Cola, Reebok.

Crosul Iuliu Hatieganu

Al 3-lea cros Runners Club a fost organizat in parteneriat cu sala de fitness Gimmy. La eveniment au participat aproximativ 60 de alergatori iar inainte de concurs s-au organizat sedinte de aerobic si tai chi. Evenimentul a fost organiza in memoria prof. dr. Iuliu Hatieganu care a deschis între 1930 și 1932 un parc destinat tinerilor si miscarii sportive. Parcul care ii poarta numele este şi astăzi, după 78 de ani, unul din cele mai frumoase spaţii de recreere din Cluj-Napoca.

Crosul Hervis

Evenimentul s-a desfasurat pe o vreme potrivnica cu ploaie si temperaturi scazute. Cu toate acestea, la concurs au participat 363 de alergatori (150 copii si 213 adulti). Colaborarea cu Polus Center si Hervis a fost perfecta si a iesit un spectacol apreciat de cei prezenti. Copiii au alergat 15 minute, in timp ce adultii au alergat 30 de minute. La final, toți participantii a primit din partea Hervis un premiu.

Crosul Wellness

Evenimentul organizat pentru compania Wellness a imbinat sportul si nutritia. Runners Club a organizat concursul in sine iar echipa Wellness a facut programari si a organizat sesiuni de consultanta alimentara. In ciuda unei temperaturi ce a depasit cu putin 0 grade, la Crosul Welness au participat 106 alergatori la 2 categorii: 3 km pentru copiii pana in 13 ani și 6 km pentru adultii. Castigatorii, primii 5 concurenti cu cele mai buni timpi la fiecare categorie au primit premii din partea partenerului Wellness si toti participantii au primit consiliere alimentara.