PARTENERI

INFO CURSE

INFO CURSE

DATA DE DESFĂȘURARE

24 ianuarie, 0:00  – 28 februarie, 23:59, ora României.

LOCAȚIE

Locația poate fi aleasă de fiecare participant în parte.

PROBE

Alergi cât vrei/poți. Sunt permise mai multe alergări si fiecare trebuie trimisă separat. Distantele se cumulează. Acum, ne unim prin alergare. Fă echipă cu regiunea ta și aleargă! Kilometrii tăi contează! Fie că ești din Maramureș, Banat, Crișana, Transilvania, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Muntenia sau Oltenia, vezi în care regiune te încadrezi, adună-ți prietenii pasionați de mișcare (sau ademenește-i acum înspre asta) și alergați împreună cu toți participanții din regiunea ta:

 1. CAPITALA – Bucuresti + Ilfov
 2. NORD-VEST – Satu Mare + Maramures + Salaj + Bistrita-Nasaud + Cluj
 3. VEST – Bihor + Arad + Timis + Caras Severin + Hunedoara
 4. CENTRU – Alba + Mures + Sibiu + Brasov + Covasna + Harghita
 5. SUD-VEST – Gorj + Dolj + Valcea + Olt + Mehedinti
 6. SUD – Arges + Dambovita + Prahova + Giurgiu + Buzau + Teleorman
 7. SUD-EST – Vrancea + Galati + Braila + Tulcea + Constanta + Ialomita + Calarasi
 8. NORD-EST – Suceava + Botosani + Neamt + Iasi + Bacau + Vaslui

ÎNSCRIERI

Înscrierile se deschid în data de 4 ianuarie si se inchid în data de 25 februarie.

Înscrierile de fac doar online, pe https://virtual.runnersclub.ro

DATE LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI

Inscrierile online se fac până pe 25 februarie 2021. Plățile offline se fac până pe 22 februarie 2021. După aceste date înscrierile nevalidate se vor anula.

LOCURI DISPONIBILE

Nu există o limita maximă a numărului de persoane care pot participa la eveniment.

START 

Startul va fi luat oricând începand cu 24 ianuarie, 0:00

TRASEU

Traseul va fi ales de fiecare participant în parte.

PACHET DE ÎNSCRIERE

 • Număr concurs: se descarcă din aplicație.
 • Produs
 • Acces la clasament și rapoarte
 • Import automat de date din Strava, Garmin sau MapMy Run
 • Diploma de finisher: se descarcă din aplicație.
 • Medalie: se primește doar în cazul finalizării distanței de concurs la care sunteti înscris. Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o luna de zile de la eveniment. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE

 • Taxa de participare: este de 69 de lei indiferent de probă și se plăteşte online sau prin transfer bancar.

Cont C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000

 • Restituire taxă: Taxa se restituie pana la 10 februarie 2021 (mai putin 20 lei). Dupa aceasta dată taxa nu se mai restituie. De asemenea, taxa nu se restituie in cazul in care participantul a inregistrat cel putin o alergare din cadrul evenimentului
 • Transfer către altă persoană: Nu se accepta transferul către altă persoană.
 • Transfer între probe: Se realizează transfer între probe pană la inceperea alergării

 

INREGISTRARE ACTIVITATE

AUTOMAT, inainte de inceperea alergarii prin conectarea contului STRAVA, GARMIN sau MapMyRun

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe iconița de profil (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide un meniu unde găsești tab-ul Setări, pe care trebuie să dai click
 4. În noul ecran care se deschide, dă click pe tab-ul Aplicații conectate
 5. Bifează căsuța unde scrie Strava, Garmin sau MapMyRun și urmează pașii solicitați
 6. Datele de activitate se actualizează în interval de cca o ora de la finalul activității.

 

MANUAL

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe tab-ul Activitate (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide ecranul de mai jos, unde trebuie să introduci manual următoarele date: Titlu (puteți trece numele probei de concurs), Data activității & Ora startului, Distanța (km)*, Durata activității*, Link-ul activității*.

Activitatea trebuie să fie publică, alfel aplicația nu poate prelua datele. Sunt luate în considerare doar activitățile efectuate după înscrierea în provocare.

Activitatea ta trebuie să fie efectuată și salvată într-o singură sesiune, fără pauză și repornire. Nu uita să oprești si să salvezi sesiunea de alergare atunci când atingi distanta dorita.

Aplicațiile acceptate includ Strava, Garmin, Runkeeper, MapMyRun, TomTom Sports, Fitbit sau Apple. Dacă folosești orice altă aplicație mobilă sau dispozitiv care poate exporta datele aplicației în contul tău Strava, nu este necesară trimiterea datelor manuale.

PREMII

Se vor oferi următoarele premii:

 • Vouchere Hervis (masculin si feminin):

Locul I:   350 lei

Locul II:  250 lei

Locul III: 150 lei

Locul IV: 100 lei

Locul V:  100 lei

 

 • O geanta IndividuALL Running Series
 • Doua kituri cu produse de hidratare Isostar

Premiile vor fi alocate prin tragere la sorți finaliștilor evenimentului. Extragerea va avea loc în data de 5 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook si pe website-ul Runners Club.

 

INREGISTREAZA-TE ACUM

DREPTURI DE AUTOR

Asociația Club Sportiv Runners Club este autorizată să folosească și să reproducă orice material care conține imagini cu participanții înscriși la eveniment.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

PROVOCAREA TITANILOR este o provocare de alergare individuală/virtuală în care vi se solicită să alergați cat doriti/puteti si ori de cate ori in perioada 24 ianuarie – 28 februarie. Scopul nostru este să organizăm o competitie intre regiunile tării si impreuna sa parcurgem o distanta cat mai lunga in alergare. Scopul nostru este să motivam și să unim comunitatea alergatorilor în condițiile de restricționare a organizării evenimentelor în masă. Acum, ne unim prin alergare. Fă echipă cu regiunea ta și aleargă! Kilometrii tăi contează! Fie că ești din Maramureș, Banat, Crișana, Transilvania, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Muntenia sau Oltenia, vezi în care regiune te încadrezi, adună-ți prietenii pasionați de mișcare (sau ademenește-i acum înspre asta) și alergați împreună cu toți participanții din regiunea ta. Cele 8 regiuni sunt:

 1. CAPITALA – Bucuresti + Ilfov 2. NORD-VEST – Satu Mare + Maramures + Salaj + Bistrita-Nasaud + Cluj 3. VEST – Bihor + Arad + Timis + Caras Severin + Hunedoara 4. CENTRU – Alba + Mures + Sibiu + Brasov + Covasna + Harghita 5. SUD-VEST – Gorj + Dolj + Valcea + Olt + Mehedinti 6. SUD – Arges + Dambovita + Prahova + Giurgiu + Buzau 7. SUD-EST Vrancea + Galati + Braila + Tulcea + Constanta + Ialomita + Calarasi 8. NORD-EST – Suceava + Botosani + Neamt + Iasi + Bacau + Vaslui
Înscrierile se închid pe data de 25 februarie.
Participanții la PROVOCAREA TITANILOR trebuie să aibă minim 16 ani împliniți la data de 24 ianuarie 2021. Înscrierea participanților cu vârsta între 16 ani și 18 ani se face prin completarea și trimiterea formularului de înscriere de către părinții sau tutorii legali ai copilului minor, conform specificațiilor de la punctele 2.13, 2.14 și 2.15 din Regulament.
Toți participanții trebuie să fie utilizatori înregistrați pe site-ul Runners Club pentru a participa la eveniment: virtual.runnersclub.ro. După crearea contului, este necesară logarea pe platformă. În panoul de comandă, se accesează evenimentul PROVOCAREA TITANILOR și se dă click pe butonul Register/Înregistrare de unde se selectează proba dorită dintre cele disponibile în listă.
Doar participanții care au cel putin o activitate in cadrul Provocarea Titanilor vor primi medalia.
Organizatorul evenimentului poate respinge orice intrare care are date GPS suspecte (ritm mare nerealist, cum ar fi ritmul sub 3 min / km în orice moment în timpul alergării, etc.) Organizatorul evenimentului are dreptul de a lua decizia de descalificare a unui participant dacă se consideră că acesta a folosit vreun ajutor extern în parcurgerea distanței (cum ar fi utilizarea unui vehicul) sau a înșelat în orice fel.
Medaliile vor fi livrate în termen de maxim o lună de zile de la terminarea evenimentului. În Cluj și București, medaliile se ridică din magazinele SportGuru. În alte localități, medaliile vor fi expediate prin curier contra unei taxe de 15 lei.
Diploma va fi disponibilă pentru descărcare pentru toți participanții care au participat.
Alergi cât vrei/poți. Sunt permise mai multe alergari si fiecare trebuie trimisa separat. Distantele se cumuleaza.
Puteți utiliza orice aplicație de fitness mobilă care are următoarele detalii despre activitatea dvs. ca date vizibile public, pe care restul participanților să le poată vedea (nu ar trebui să fie o activitate privată): – distanța parcursă – ritmul de deplasare – segmentele activității în kilometri sau mile – harta activității De asemenea, aplicația dvs. de fitness ar trebui să poată împărtăși toate informațiile de mai sus sub forma unui link public sau URL pe care oricine poate face clic pentru a deschide și a vizualiza detaliile respective. Unele dintre aplicațiile acceptate includ Strava , Garmin, Runkeeper, MapMyRun. Unele aplicații nu acceptă distribuirea datelor de activitate publică sub formă de link și, prin urmare, nu sunt acceptate. Exemple de astfel de aplicații sunt Nike Run Club, Runtastic, Apple Health, Amazfit. Unele astfel de aplicații acceptă totuși exportul datelor de activitate către alte aplicații precum Strava, caz în care va trebui să configurați un astfel de export și apoi să trimiteți datele Strava exportate.
AUTOMAT, inainte de inceperea alergarii prin conectarea contului STRAVA, GARMIN sau MapMyRun

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe iconița de profil (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide un meniu unde găsești tab-ul Setări, pe care trebuie să dai click
 4. În noul ecran care se deschide, dă click pe tab-ul Aplicații conectate
 5. Bifează căsuța unde scrie Strava, Garmin sau MapMyRun și urmează pașii solicitați
 6. Datele de activitate se actualizează în interval de cca o ora de la finalul activității.

 

MANUAL

 1. Loghează-te în contul tău de pe https://virtual.runnersclub.ro/
 2. Dă click pe tab-ul Activitate (în dreapta sus)
 3. Ți se va deschide ecranul de mai jos, unde trebuie să introduci manual următoarele date: Titlu (puteți trece numele probei de concurs), Data activității & Ora startului, Distanța (km)*, Durata activității*, Link-ul activității*.

Activitatea trebuie să fie publică, alfel aplicația nu poate prelua datele. Sunt luate în considerare doar activitățile efectuate după înscrierea în provocare.

Activitatea ta trebuie să fie efectuată și salvată într-o singură sesiune, fără pauză și repornire. Nu uita să oprești si să salvezi sesiunea de alergare atunci când atingi distanța dorită.

Aplicațiile acceptate includ Strava, Garmin, Runkeeper, MapMyRun, TomTom Sports, Fitbit sau Apple. Dacă folosești orice altă aplicație mobilă sau dispozitiv care poate exporta datele aplicației în contul tău Strava, nu este necesară trimiterea datelor manuale.

Sunt permise mai multe alergari in perioada 24 ianuarie – 28 februarie și fiecare trebuie trimisă separat. Distanțele se cumulează.
Activitatea dvs. va fi disponibilă pe site-ul nostru web în termen de o oră de la descărarea datelor în contul dvs. Strava Garmin/MapMyRun, dacă ați conectat contul dvs. Runners Club la Strava Garmin/MapMyRun. Dacă datele de activitate nu sunt disponibile în contul dvs. în decurs de o oră, vă rugăm să trimiteți linkul de activitate și să înregistrați manual datele prin aplicație sau site-ul web și contactați echipa noastră de asistență la office@runnersclub.ro.