Motto: Înainte să vă supăraţi pe cel care vă pune la treabă, amintiţi-vă că fără presiune nu se creează diamante”

Onoare alergării,

Din noiembrie 2017 și până azi – luna mai 2020 – pot spune că, datorită programului “Primul maraton cu RUNNERS CLUB”, câțiva alergători au atins un nivel de succes remarcabil în viața lor. Mai precis 54.
Pe cei mai mulți dintre ei, dacă îi întrebi, îți vor spune că în ziua în care au ajuns la acel nivel, nu mai erau persoana care a pornit la drum cu 18 săptămâni în urmă.
S-au schimbat pe parcursul drumului.
Călătoria a fost una a schimbării, a deciziilor ambițioase, uneori greșite, a sacrificiilor, a întrebărilor.
Dar și una a prieteniei și solidarității…


Sunt Doru, ghidul călătoriei numite Primul Maraton 2020 by Runners Club.
Am avut bucuria de a ghida trei serii de alergători spre experiența de neimaginat de către oricine nu a trăit-o: aceea de a alerga primul maraton.


In 2018, 15 alergători trăiau bucuria reușitei în cadrul Maratonului WIZZ 2018. Ei și-au spus SpartRunners.

În 2019, 19 alergători și-au atins cu succes obiectivul. Ei și-au ales numele Runicorns.

Povestea programului continuă și o nouă generație – Happy Runners – 20 de persoane speciale duc la bun sfârșit ceea ce aveau să numească mai târziu ”cel mai bun program de pregătire fizică si dezvoltare personală”.

Poveștile au puterea de a ne transforma viețile, fie că este vorba despre povești tradiționale, mituri sau basme. Povestea alergătorilor din programul Primul Maraton 2020 by Runners Club este una cât se poate de reală, care are puterea de a transmite gânduri și trăiri, într-un mod direct, simplu și admirabil prin semnificație.


Odată ce ai alergat un maraton, urmând un program de pregătire intens, ai trăit niște experiențe care ți-au schimbat viața și te-au propulsat mai departe, știi asta, pentru că ai simțit-o pe pielea ta. Ești pregătit să transmiți un mesaj care arde în tine până când prinde conturul cu care se poate transmite celorlalți.
Un mentor m-a învățat să cred cu tărie că oamenii încetează să mai fie „ obișnuiți ” atunci când învață cum să le spună și celorlalți cât de speciali sunt.


Happy Runners nu sunt oameni obișnuiți – fiecare dintre ei este special și are un mesaj de transmis…o poveste proprie…o trăire intensă…

Citește toate poveștile care urmează și te asigur că lecțiile pe care fiecare Happy Runner le-a învățat pe parcursul programului de pregătire te vor INSPIRA să mergi mai departe și să ajungi la nivelul de performanță pe care ți-l dorești.