Feminitate, veselie si sportivitate sunt cuvintele care descriu cel mai bine Crosul Divelor powered by Betfair! Lansat în 2014, concursul se organizează la Cluj-Napoca, în Parcul Central și le propune doamnelor și domnișoarelor două curse distractive, de 2km și 6km.

De ce distractive? Pentru că pe lângă plăcerea de a face sport și de a socializa cu alte iubitoare ale alergării, concurentele sunt invitate să se costumeze cât mai creativ. Tematica nu este rezervată însă doar concurentelor, suporterii sunt invitați și ei să susțină participantele, fie pe traseul care se va întinde pe aleile parcului, sau să le aștepte cu flori la linia de sosire.

Evenimentul este în sine unul caritabil, prin care Runners Club  donează 20% din valoarea taxei de participare în valoare de 50 de lei către Asociația pentru Solidaritate și Empatie “Delia Grădinariu”. Din fonduri se vor achiziționa medicamente și aparatură pentru copiii și tinerii cu insuficiență renală cronică înscriși în asociație.

Vă invităm să vă rezervați cît de curând unul din cele 600 de locuri disponibile la cursele din 16 martie. Detalii și înscrieri aici.