Program predare kit-uri de concurs:

• Joi 19 octombrie și vineri 20 octombrie între orele 15:00 – 20:00 la Platinia Shopping Center (str. Moților)
• Sâmbătă 21 octombrie între orele 07:30 și 08:30 la Roata Făget

Declarația pe proprie răspundere pe care vă rugăm să o aduceți gata completată și semnată se poate descărca de aici: http://bit.ly/2xINGhi

Recomandare: dacă sunteți mai mulți participanți din cadrul unei companii, un singur coleg poate ridica kit-urile pentru tot grupul. Important este să aduceți declarațiile pe proprie răspundere și o copie după buletinul colegilor pentru care ridicați kit-urile.

Programul zilei de concurs:

START Probă 22 km, ora 09:30

START Probă 7 km, ora 10:00

START Proba Family, ora 12:15

PREMIERE: 12:45

Premiile ediției numerar și vouchere Adrenalin Park:

1. Semimaraton & Cros 7km

SEMIMARATON OPEN / F&M
• locul 1 : 300 lei
• locul 2 : 250 lei
• locul 3 : 200 lei

SEMIMARATON CATEGORII DE VÂRSTA / F&M
35-44 ani, 45-54 ani, 55-64 ani, +65 ani
• locul 1 : 200 lei
• locul 2 : 150 lei
• locul 3 : 100 lei

CROS 7KM OPEN / F&M
• locul 1 : 300 lei
• locul 2 : 200 lei
• locul 3 : 100 lei

De asemenea, toți câștigătorii vor primi din partea Adrenalin Park vouchere de acces la parcul de aventura.

2. Proba Family

Primele trei echipe formate dintr-un copil și adult (părinte, tutore legal) care vor obține cel mai bun timp la proba familiei vor fi premiate de asemenea. Categoriile de vârstă sunt 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani și 11-13 ani. BIC și Arovit le oferă un pachet de produse iar Adrenalin Park câte un voucher de acces la parcul de aventură din Casele Micești.

Creioanele colorate TROPICOLORS – au o mină rezistentă, pe bază de pigmenți, sunt ușor de ascuțit, au culori vii, nu conțin lemn, sunt produse conform cu standardul european de securitate a jucăriilor (EN71) și sunt testate anual de un laborator independent.

Creioane flexibile cu guma EVOLUTION – are o mină HB foarte rezistentă, lipită pe toată lungimea creionului. Mina nu se rupe la ascutire sau la cadere. Este flexibil, se rupe drept  și e astfel sigur pentru copii şi adulti. Materialul din care este produs e rezistent la presare / mestecare. Nuanța minei grafit este intensă și usor de șters în același timp. Nu contine PVC și este certificat NF Environnement – e fabricat din material reciclat.

Pixuri CRISTAL – “Motivul surprinzător pentru care toate capacele de pix au un orificiu în partea superioară”. Ideea inovatoare aparţine companiei BIC și a apărut în urma unei statistici din care reiese că capacele de pixuri sunt în top pe lista celor mai frecvente lucruri pe care le înghit copii. Acestea rămân blocate în gât cauzând sufocarea. Gaura din capacele pixurilor a fost creată pentru a permite trecerea aerului în caz că este înghițit. În acest fel, un capac blocat în căile respiratorii poate prelungi viața cuiva până la sosirea ambulanței.

Stilouri EASY CLIC – unicul tip cu sistem de reîncărcare lateral și în 3 pasi. Capacul este transparent cu clip, are un grip cauciucat pentru a menține poziţia corectă a degetelor și este ideal atat pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

BIC creion BIC pix cristal BIC stilou BIC