Înotul este unul dintre cele mai complexe sporturi și este ideal pentru dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor. Înotul favorizează oxigenarea și stimulează activitatea cardiacă iar pe termen lung crește masa musculară și imunitatea organismului.

În afara beneficiilor fizice, înotul are numeroase beneficii de ordin emoțional: odată cu dobândirea unor abilități care îi permit să controleze un mediu nou, copilului îi crește încrederea în propriile forțe și în capacitatea sa de a învăța lucruri noi precum și de a depăși greutăți. Înotul este de asemenea un mediu ideal în care copiii își pot dezvolta abilitățile sociale prin simpla integrarea într-un grup cu vârste similare din care copilul își poate face prieteni noi.
La Crosul Hoia Fortech de pe 2 iulie partenerul Aqua 01 îi premiază cu abonamente de o lună la bazin pe toți copiii clasați pe podium la proba familiei. Înscrie-l și tu pe cel mic până vineri 24 iunie la proba familiei, alergați împreună pe traseul de 2 km din incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei și câștigați premiile ediției 2016!

Înscrie-te acum pe www.runnersclub.ro/crosulhoia